PDA

Volledige versie bekijken : Goedkope Tybotech 400W voeding



HalaMadrid
16 maart 2005, 20:43
Ik verkoop mijn Tybotech voeding:
- 400 Watt
- Zit in mijn case en nu ga ik een nieuwe voeding kopen

Ik had gedacht aan 10 euro excl. als startprijs
Grs Sam

p.s. Dit was de vorige thread, maar de titel klopte niet daar:
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=307050

pr0ph3t
16 maart 2005, 21:13
is die wat stabiel ( voltlijnen nzo? )

HalaMadrid
16 maart 2005, 21:18
ja, is zeker in orde. Maar geen prestaties zoals de topmerken natuurlijk. Daarom gaat de prijs hier ook geen 25 euro zijn of zo.

Grs Sam

HalaMadrid
17 maart 2005, 18:55
2de upke

sluysen
17 maart 2005, 19:28
is die wat stabiel ( voltlijnen nzo? )

keb dezelfden (zit in m'n extreme gaming case)

draait hier goed genoeg op 2800+

kweenie hoeveel meer em aankan...

Arcan
17 maart 2005, 19:42
vanwaar ben je?

HalaMadrid
17 maart 2005, 19:53
keb dezelfden (zit in m'n extreme gaming case)

draait hier goed genoeg op 2800+

kweenie hoeveel meer em aankan...

thanks, jip hij draait idd goed

HalaMadrid
17 maart 2005, 19:56
vanwaar ben je?

Ik ben van Dentergem bij Tielt, maar ik verkies verzending. Mijn vader mag het namelijk niet weten. Ik geef te veel geld uit aan mijn pc :) . En ik zeg dat ik niets meer aan het verkopen en kopen ben.

Maar doe een bod en we spreken wel over de verzending, ik zal het zeer goed inpakken. Er zal niets aankomen.

Grs Sam

BuYcKi
17 maart 2005, 21:13
heb je link ?
of foto ofzoiets ?

HalaMadrid
17 maart 2005, 22:00
nee, ik heb geen link. Want het is een standaardvoeding bij die kasten.
Ik zal morgen foto's online plaatsen, maar ze zit wel nog in mijn kast.

Grs Sam

HalaMadrid
18 maart 2005, 16:31
2de upke

HalaMadrid
18 maart 2005, 17:44
Ik heb mijn nieuwe voeding dus deze mag nu zeker weg.

update: meeneemprijs = 15 euro excl. ('t is toch een badje)

HalaMadrid
18 maart 2005, 22:17
kzal ton nog keer kijkn voor foto's

BuYcKi
18 maart 2005, 23:03
foto's ?

HalaMadrid
19 maart 2005, 10:21
k, ik neem er eerst.

Secondje

HalaMadrid
19 maart 2005, 10:38
voila, 't zijn wel geen goeje want ik haal de voeding maar uit mijn kast als ze verkocht is:

http://users.pandora.be/kzdentergemonline/Verkoop/IMG_2890.JPG
http://users.pandora.be/kzdentergemonline/Verkoop/IMG_2893.JPG

komaan, bieden maar!

BuYcKi
19 maart 2005, 10:55
kan dat een 2600+ aan dat op 3200+ ( 2300mhz ) draait ?

BuYcKi
19 maart 2005, 11:04
10 € ( onder voorbehoud )

HalaMadrid
19 maart 2005, 12:25
k, bod genoteerd.
Ik zie dit uiteraard wel als 10 euro excl. verzending zoals afgesproken.

HalaMadrid
19 maart 2005, 13:10
kan dat een 2600+ aan dat op 3200+ ( 2300mhz ) draait ?

ja, dat kan zeker geen probleem zijn.

HalaMadrid
19 maart 2005, 20:29
hoogste bod: € 10 excl. van Buycki

Baaske
20 maart 2005, 00:42
13 euro, incl verzending, helft nu, helft bij ontvangst verzending.

HalaMadrid
20 maart 2005, 08:47
Dit komt op het zelfde neer van de 10 euro excl. van Buycki. Ik denk dat de verzending mij al zoveel zal kosten.
Maak er € 15 incl. van, en het bod is genoteerd.

Grs Sam

HalaMadrid
20 maart 2005, 12:15
ik zet er direct een meeneemprijs bij:
20 euro (incl. verzending) en hij is verkocht. Ik sluit de verkoop binnen een paar dagen af, tenzij de meeneemprijs er komt.

Hoogste bod momenteel = 10 euro excl. van Buycki
(of onder voorbehoud = 15 euro incl. van Baaske)

Grs Sam

HalaMadrid
20 maart 2005, 14:29
3de upke

HalaMadrid
20 maart 2005, 17:26
Mijn nieuwe voeding wordt opgestuurd, dus vanaf dat ze toegekomen is. Kan deze opgestuurd worden.

als er iemand 15 euro excl. geeft is het ook goed voor mij. >>>

ja, dus een nieuwe meeneemprijs: € 15 excl.

HalaMadrid
21 maart 2005, 18:25
4de upke (sorry ;-) )

Deadelus_01
21 maart 2005, 18:41
Heeft deze een kabeltje voor -5 volt?

Zo ja mijn bod is 12 euro (excl)

Greetz

HalaMadrid
21 maart 2005, 18:50
ik heb gekeken bij everest: en ik zie daar een -5 volt staan. Maar is dit wat je bedoelt?

Anders bod van 12 euro excl. genoteerd.

Grs Sam

Deadelus_01
21 maart 2005, 19:49
Jah, heb dit namelijk nodig voor een mobo. Die moet een kabeltje hebben voor een -5 volt voor de Soundblaster

Greetz

PS: is dit trouwens een geschikte voor een AMD 64 3500+???

sluysen
21 maart 2005, 20:38
Jah, heb dit namelijk nodig voor een mobo. Die moet een kabeltje hebben voor een -5 volt voor de Soundblaster

Greetz

PS: is dit trouwens een geschikte voor een AMD 64 3500+???

hoe ziet da kabelke eruit?
keb die ook zitten en mss ook eentje voor 5volt

HalaMadrid
21 maart 2005, 20:50
mor ik weet niet goed wat dat is een 5 volt kabeltje.
Is dat dan hetzelfde wat je nodig hebt voor een pentium 4 mobo?
Want ik heb een kabeltje van 4 (vierkantje zo) voor mijn mobo naast mijn grote en dat is omdat ik een onboard videokaart heb.
Is het dat of nog iets anders?

Grs Sam

HalaMadrid
21 maart 2005, 21:03
ja, 'k eb het rondgevraagd. Want ik weet niet wat zulke kabeltjes zijn. En het schijnt dat die ertussen zitten. Ik had die blijkbaar niet nodig.

Dus het hoogste bod staat momenteel op € 12 excl. voor Daedelus_01

HalaMadrid
21 maart 2005, 21:04
PS: is dit trouwens een geschikte voor een AMD 64 3500+???

Ja, dit lukt zeker. Zelfs een 350 watt voeding kan dat draaien.

Grs Sam
p.s. met hulp van nen maat ze, want ik ken der zovele niet van ;-)

HalaMadrid
21 maart 2005, 21:40
ik sluit waarschijnlijk morgenavond af.

Hoogste bod: € 12 excl. voor Daedelus_01
Meeneemprijs: € 20

HalaMadrid
22 maart 2005, 17:42
ik geef buycki en de anderen nog even tijd.
Dus om geen verwarring te hebben.
De meeneemprijs is wel degelijk € 20 incl. verzendingskosten

HalaMadrid
23 maart 2005, 14:43
Mijn nieuwe voeding is opgestuurd, dus binnen de kortste dagen haal ik deze uit mijn pc.
Dus ze mag nu echt weg.

Ter herhaling:
- Hoogste bod: € 12 excl. voor Daedelus_01
- Meeneemprijs: € 20 incl.

HalaMadrid
23 maart 2005, 17:54
verkocht aan Daedelus_01,

check pm