PDA

Volledige versie bekijken : winrar-isobuster



Wijsheid
8 februari 2005, 15:51
ik heb het volgend probleem als ik winrar en isobuster wil opstarten dan krijg ik altijd de volgende error : In IsoBuster.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak. , hetzelfde voor winrar , ik heb al gescand op spyware , op virusssen , heb het al verschilldende keren heringestalled maar helpt allemaal niet , khoop dat jullie me kunnen voorthelpen

Wijsheid
8 februari 2005, 16:53
ik heb et zelf al opgelost

KO
8 februari 2005, 17:31
ik heb et zelf al opgelost
:niceone:







Zoek het eerst zelf in het vervolg