PDA

Volledige versie bekijken : sreamline @ 16-bit



EyeBallz
7 februari 2005, 10:26
hi,
ik moet voor iemand adobe streamline 4 installere, ma as ik da wil installere krijg ik den error da da een 16-bit programma is, en da die pc dus 32 bit is
valt er daar iets aan te doen?
en weet er ook iemand waarvoor da programma dient? dan kan k et mss vervange door een ander...

EyeBallz
7 februari 2005, 18:26
niemand?

EyeBallz
8 februari 2005, 19:50
komaan
btw tis streamline e :p