PDA

Volledige versie bekijken : Probleem Lan



b011013
23 januari 2005, 17:13
kan iemand ne keer mij zegge oe die instellinge moete zijn voor te lanne en
gwn voor internet me telenet,want daar zijn ook probleme mee want kan nie op msn
merci

Exit
24 januari 2005, 22:35
??? welke win? lan of online gamen? router? firewall?

sSkoEziE
25 januari 2005, 00:16
*zucht* :sleep:

http://www.telenet.be/nl/klantendienst/internet/hardware/netwerkinstellingen/index.php

b011013
25 januari 2005, 18:11
win 2000 en xp kverbind me gewone router lan nie online

servi
25 januari 2005, 18:13
moderator noot: Beste, je titel is erg vaag of nietszeggend. Een duidelijke titel helpt de mensen niet alleen om sneller te weten wat jouw probleem is, maar maakt het forum ook overzichtelijker. Jouw titel bevat echter geen goede omschrijving van je probleem en daarom werd je titel aangepast.Gelieve er in het vervolg op te letten.


en met die uitleg die je zo een beetje allez geeft aan ons en die dingen dat gij zo tegen ons zowat gedeeltelijk tegen ons zegt, allez, dan weten we niet echt helemaal wat zo een beetje uw probleem is omdat ge nogal een beetje een vage uitleg geeft.

b011013
25 januari 2005, 18:16
win 2000 en xp kverbind me gewone router lan nie online

b011013
25 januari 2005, 18:34
ik dacht ff zo zelf ip inte voere ma kwee nie welke en kwee ook nie wak bij
dnd moet zette

sSkoEziE
25 januari 2005, 19:55
ik dacht ff zo zelf ip inte voere ma kwee nie welke en kwee ook nie wak bij
dnd moet zette :confused:
PS: dit is een nederlands-talige forum

b011013
25 januari 2005, 20:05
jaja die dnd moe dns zijn :D

sSkoEziE
25 januari 2005, 23:43
ik dacht ff zo zelf ip inte voere ma kwee nie welke en kwee ook nie wak bij
dnd moet zette*zucht* dumbass
zal die link nog ma ne keer posten zeker: http://www.telenet.be/nl/klantendienst/internet/hardware/netwerkinstellingen/index.php