PDA

Volledige versie bekijken : Netwerk probleem



daFour
23 januari 2005, 12:37
hallow

ik ben een echte netwerk newbie

ik zou graag dit willen

thuis router

ik heb er 2 pc's op aangeslote

en van die ene pc moet een gig of 3 naar de andere

ik heb al de hd's gedeeld en alsk in netwerklocatie's zoek dan vind ik de pc's wel maar alsk dubbelklik begint ie over de machtigingen van de netwerkbeheerder . wij hebben geen enkel passwoord zitten ofzo hoor

kan iemand mij helpen?

ben echte newbie op dees vlak

st3ph3n
23 januari 2005, 13:43
Welke OS'en staan op die pc's ? (vermeld -indien van toepassing- ook Home/Pro)

Steven

AncientRites
23 januari 2005, 13:48
kijk op de PC waar je de map shared eens naar de share- en ntfs- recthten, daar staat misschien iets ni juist