PDA

Volledige versie bekijken : inbelnr 56k modem bij belgacom (056)



Yank
12 december 2004, 15:04
hallo

kmoet vanmiddag mn oma haar 56k lijn weer gaan installeren, maar kvind het nr niet om op in te bellen. haar zonenr is 056.

mvg
(staat ook op belgacom forum, maar kdenk dat ek ier rapper antwoord zal krijgen)

st3ph3n
12 december 2004, 15:15
http://selfcare.belgacom.net/index.html?l=private:internet:configuration:search&a=default&p_sid=7z5KaOsh&p_lva=&p_faqid=756&p_created=1023890055&p_sp=cF9zcmNoPSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjM4J nBfc2VhcmNoX3RleHQ9JnBfcHJvZF9sdmwxPTE3OCZwX3Byb2R fbHZsMj1_YW55fiZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_prod_lvl1=178&p_prod_lvl2=~any~&p_search_text=&p_page=1&search_type=partial

Is dit wat je zoekt ?

Steven

Exit
12 december 2004, 16:46
(staat ook op belgacom forum, maar kdenk dat ek ier rapper antwoord zal krijgen)
yeah right ... te lui om zelf te zoeken op hun site ... :doh:
dan op TELENET inbelnr voor BELGACOM

Yank
12 december 2004, 21:11
st3ph3n: dat was wat ek zocht, thx
Exit: kad wel degelijk gezocht, maar skynet heeft vrij slecht site om info te vinden, en kmoest het redelijk vlug weten (oma zat te wachten). en op dit forum wordt toch ook over adsl gesproken... dit forum is gewoon stukken 'slimmer' en actiever.

Apu het aapje
12 december 2004, 21:49
telenet rules. alleen jammer da ulle smallband en volume zo marginaal zijn... anders direct !