PDA

Volledige versie bekijken : frames unlocken



malambo
23 november 2004, 17:49
Hoi
Ik heb een keertje gehoord dat je de frames kunt unlocken bij CoD.
Weet iemand hoe ik dit moet doen.

Ik heb al iets van "/com_maxfps 133" Maar als ik dit ingeef in me'n console zegt die unknown command.

Blaze the 411
23 november 2004, 18:11
zorgen dat sync every frame uit staat
en tis : /com_maxfps 0 of what ever number you want

Featherfoot
23 november 2004, 18:22
tis nie : "/com_maxfps 133"
maar : /com_maxfps 133

zonder die aanhalingstekens.
En voor u sync every frame : ga naar Main Menu => Options => en daar statet ergens tussen.