PDA

Volledige versie bekijken : Image van BF maken



GameLover
17 november 2004, 11:19
Ik heb geen goestig om elkes keer die cd in te steken dus dacht ik van waarom maak ik geen image van de ORIGINELE cd en draai die met DEmon tools.

Maar met wat program doet ge zo iets?
En zal Punkbuster dat niet als cheat zien ofzo?

SniperSonic
17 november 2004, 12:09
Alcohol120% (http://www.alcohol-software.com/) is zo'n programma...

Persoonlijk gebruik ik gewoon de no-cd patch (http://spacetarget.com/games/pc_battlefield_1942.shtml) (BF1942 v1.6.19 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE). Werkt perfect...

[T-RAW]Freak
17 november 2004, 12:20
Idd, gebruik gewoon de NO CD ;)

stelly
17 november 2004, 16:55
het antwoord op deze en vele andere vragen vind u op de BENGAZ SITE (http://home.planetinternet.be/~gregvl1/)

Katros
25 november 2004, 23:47
gewoon met nero... is ( denkik ) een vrij standaard prog dat de meesten onder ons hebbe :d

Pol de Crossmol
26 november 2004, 09:56
clonecd, en als ge de originele hebt, en de plaats, gebruik een image want met een nocd moogde een nieuwe versie zoeken als er een patch komt. Als ge op de rand van uw schijfruimte zit is een image niet zo handig ;)

Ik gebruik zelf zowel voor bfv als bf42 images, en heb ze zelf van alle cd's zodat ik kan installen vanop de harde schijf.

meer info, zie stelly zijn post!

EagleEye
27 november 2004, 18:26
voor bf42 moete nie te bang zijn da er nog veel patches gaan uitkomen ;)

str0ntj3
27 november 2004, 23:43
met blindwrite gaat da ook :)