PDA

Volledige versie bekijken : pb prob



lammat
1 november 2004, 14:08
Server Disconnected - has been kicked via Punkbuster (for 0 minutes)...
RESTRICTION: Inadequate O/S privileges

dit krijg ik vanaf vandaag als ik cod wil spelen.
:help:

ik gebruik geen AIM bod of wallhacks.
het komt wss vaak voor...
iemand een oplossing?

Springfield
1 november 2004, 14:14
Server Disconnected - has been kicked via Punkbuster (for 0 minutes)...
RESTRICTION: Inadequate O/S privileges

dit krijg ik vanaf vandaag als ik cod wil spelen.
:help:

ik gebruik geen AIM bod of wallhacks.
het komt wss vaak voor...
iemand een oplossing?

fucking cheater! cheater!!! !!!! :ironic:


lees de FAQ.

wie zoekt wie vindt >:o)

Snake
1 november 2004, 14:15
je werkt waarschijnlijk met windows xp en je hebt geen administrator rights, je moet dus adminrights hebben op je account

deze vraag is al meermaals gesteld btw, in tien seconden kon je je antwoord gevonden hebben...

lammat
1 november 2004, 14:28
geef het dan.

en ja ik heb al /PB_sv_enable

/PB_sv_security

/PB-security 0

geprobeerd.

Snake
1 november 2004, 15:32
je werkt waarschijnlijk met windows xp en je hebt geen administrator rights, je moet dus adminrights hebben op je account

deze vraag is al meermaals gesteld btw, in tien seconden kon je je antwoord gevonden hebben...


lees dit gewoon even, ik bedoel natuurlijk administrator rights op je WINDOWS XP ACCOUNT, niet op je forumaccount :niceone:

tRcd
1 november 2004, 16:35
ik gebruik geen AIM bod of wallhacks.

aimbod


was da voor een beest

didaar
1 november 2004, 16:56
een bod voor te aime :unsure:

we beginnnen voor 10 €, ik herhaal 10 € voor trees zen aim

lammat
1 november 2004, 17:45
lees dit gewoon even, ik bedoel natuurlijk administrator rights op je WINDOWS XP ACCOUNT, niet op je forumaccount :niceone:

maar dervoor kon ik cod perfect spelen..

en hoe krijg ik die administrator rights?

Snake
1 november 2004, 17:48
maar dervoor kon ik cod perfect spelen..

en hoe krijg ik die administrator rights?

configuratiescherm -> gebruikersaccounts -> op uw account klikken -> type account wijzigen -> veranderen naar computerbeheerder

..en als ge da nie kunt, dan moet ge da vragen aan de papa of de mama of de broer of de zus

lammat
1 november 2004, 18:08
ik was al admin..

lukt nog niet.

nog andere oplossingen?

gom3z
1 november 2004, 20:05
aimboT tbh

Lptn
1 november 2004, 20:14
http://www.opentechsupport.net/forums/archive/topic/29285-1.html

probeer dat es

massief
1 november 2004, 20:15
een bod voor te aime :unsure:

we beginnnen voor 10 €, ik herhaal 10 € voor trees zen aim
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

lammat
2 november 2004, 09:45
http://www.opentechsupport.net/forums/archive/topic/29285-1.html

probeer dat es

tnx het werkt terug.