PDA

Volledige versie bekijken : Hoe bind ik muis knop 4 en 5 in CoD?



Prior
21 oktober 2004, 19:24
Ik zit hier dus met een vraagje, ik bezit een Microsoft Intellimouse Wireless Explorer en links van mijn linker muis knop heb ik twee extra knoppen namelijk:

- muisknop 4
- muisknop 5.

Muisknop 5 zit het dichtst aan mijn rechterduim, en ik zou die willen instellen als "bash/melee attack", maar ingame kan ik dat niet veranderen, hoe kan ik die bind dan wel maken?

Want om online te spelen, vind ik het nogal vervelend dat die bash knop zo onhandig van mij zit op numeriek klavier.
Blijven lopen en tegelijkertijd die bash knop indrukken resulteert tot in stilstand komen. :(

Hoe fix ik dit probleem?, ik heb gehoord dat muisknop 4 en 5 perfect in te stellen zijn...

Snake
21 oktober 2004, 19:29
in uw mousesoftware knop 4 en 5 binden aan een letter, en dan in cod die letter binden aan uw functie

lflostprophet
30 oktober 2004, 10:05
/bind mouse4 melee
ofzo

DesorteD
30 oktober 2004, 10:48
muis software instaleren
dan aan die 2 knoppen een toetsenbord knop binden
en dna in game zelf aan die toetsenbord knoppen u commands toekennen

massief
30 oktober 2004, 11:13
pssst des snake had dat al gezegd (btw bedankt sneekje :p )

DesorteD
30 oktober 2004, 11:37
pssst des snake had dat al gezegd (btw bedankt sneekje :p )
:sad:

massief
30 oktober 2004, 11:43
:doc: tis trouwens nen nie zo nieuwen thread meer :unsure:

shiftyke
30 oktober 2004, 22:44
hoe kan je een zo'n knop dan aan je toetsen bord binden :?

byter
30 oktober 2004, 23:40
voorbeeld:
http://www.boomspeed.com/byter/mouseknop.JPG

en ik bind k/l dan aan wat ik wil dat er op die muisknop komt >_>

drivers van je muis -> buttons -> settings
voor microsoft raad ik IntelliPoint4 aan want die heeft program specific settings
dunno waarom ze dat uit IP5 hebben gehaald
bij logitech eens googlen naar logigamer

massief
31 oktober 2004, 10:32
ah thx voor da logigamer ding kgaat es zoeken :applause:

byter
31 oktober 2004, 13:15
ah thx voor da logigamer ding kgaat es zoeken :applause:

http://www.logigamer.com/ ;)

massief
31 oktober 2004, 14:03
LogiGamer requires the MS .NET Framework 1.1
wtf is da :S

byter
31 oktober 2004, 14:09
www.windowsupdate.com -> daar staat dat normaal tussen

of

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en

DaJackal
31 oktober 2004, 14:23
geve byter! :=p

massief
31 oktober 2004, 14:57
is da 100+mb :crazy: ?

byter
31 oktober 2004, 15:01
neuh 10-20 mb ofzo
snap nie waarom ze da nie in win xp steken of een sp ipv al die brol zoals msn explorer en windows messenger

Prior
1 november 2004, 19:57
voorbeeld:
http://www.boomspeed.com/byter/mouseknop.JPG

en ik bind k/l dan aan wat ik wil dat er op die muisknop komt >_>

drivers van je muis -> buttons -> settings
voor microsoft raad ik IntelliPoint4 aan want die heeft program specific settings
dunno waarom ze dat uit IP5 hebben gehaald
bij logitech eens googlen naar logigamer

heb wel een vraag bij intellipoint 4: het tabblad bij mouse battery is weg, hoe kan ik dat dan op tijd weten dat ik nieuw batterij moet steken? is er daar ook een toolke/plugin voor IP4, of moet ik het zelf ondervinden? :p

byter
1 november 2004, 21:52
heb wel een vraag bij intellipoint 4: het tabblad bij mouse battery is weg, hoe kan ik dat dan op tijd weten dat ik nieuw batterij moet steken? is er daar ook een toolke/plugin voor IP4, of moet ik het zelf ondervinden? :p

i dont know :wtf:
ik heb draad :s

massief
1 november 2004, 22:00
ik ook da ebbek nie zoals darkie die midden in een war naar beneden rusht(zonder thompson) 8er batterijen :crazy: