PDA

Volledige versie bekijken : Geheugen vraagje



mrspanky
7 oktober 2004, 12:38
De snelheid van men moederbord is 133mhz :(
Maar ik zou graag deze upgraden maar kan dat dan ook met sneller geheugen maar dat die dan op 133 draait?
Of moet ik dan best een nieuw moederbord kopen zoja welk (tis voe Amdxp)

[FDS]FireHawk
7 oktober 2004, 12:51
ja, sneller geheugen zal zich automatisch geen terugschakelen naar de snelheid van uw moederbord

Davion
7 oktober 2004, 17:05
133 Mhz kan zelfs nog SDR SDRAM zijn, dus ge moet eerst zien of et SDR SD of DDR is