PDA

Volledige versie bekijken : Probleem met Cod



Jean_G
12 september 2004, 23:52
Ik heb mijzelf juist een nieuwe pc aangeschaft,
daarom gooide ik COD van onze thuis pc
en instaleerde hem op deze...
nu kan ik niet meer spelen wegens
configure_mp.csv not found
wie kan me helpen...
en ja ik heb de legale versie :)
bedankt

byter
13 september 2004, 00:29
* vergelijk de size van je pakx.pk03 met die van die cd (als er verschil tssn is copy manueel)
* laatste drivers voor je gfx
* contact activision support ? ;)

Davion
13 september 2004, 12:33
ik heb ook een prob, ik heb de singleplayer al ne kjeer of 2 uit, maar als ik eender welk level wil indalen zegt hij 'pak sum/name mismatch' WTF ?