PDA

Volledige versie bekijken : Serverprob: map kan je maar 1x spelen en gaat dan naar de volgende map...



iJsMaNNeTjuH`
8 september 2004, 07:41
Yo hier ben ik weer met m'n servers :p
'k heb het volgende probleem.


// created with save our souls CoD server config builder
// http://sos.noginn.com/codserver by save*noginn

// Passwords
set rconPassword "HIDDEN"
set g_password ""
set sv_privatePassword "HIDDEN"

// Public Information
set sv_hostname "SnakeServers.net CoD Server"
set scr_motd "Powered by SnakeServers.net"
sets .Admin "SnakeServers"
sets .Email "Info@Snakeservers.nl"
sets .IRC ""
sets .Website "www.SnakeServers.Net"
sets .Location "Europe"

// General Settings
set scr_friendlyfire "0"
set sv_maxclients "20"
set sv_privateClients "0"
set sv_maxRate "20000"
set sv_minPing "0"
set sv_maxPing "200"
set sv_pure "1"
set logfile "1"
set g_log "games_mp.log"
set scr_killcam "1"
set scr_freelook "0"
set scr_spectateenemy "0"
set scr_teambalance "1"
set g_allowVote "0"
set scr_allow_vote "0"
set sv_allowAnonymous "0"
set sv_allowDownload "1"
set sv_cheats "0"
set sv_fps "20"
set sv_master1 "codmaster.activision.com"
set sv_master2 ""
set sv_master3 ""
set sv_master4 ""
set sv_master5 ""

// Weapons
set scr_allow_bar "1"
set scr_allow_bren "1"
set scr_allow_enfield "1"
set scr_allow_fg42 "0"
set scr_allow_kar98k "1"
set scr_allow_kar98ksniper "1"
set scr_allow_m1carbine "1"
set scr_allow_m1garand "1"
set scr_allow_mp40 "1"
set scr_allow_mp44 "1"
set scr_allow_nagant "1"
set scr_allow_nagantsniper "1"
set scr_allow_panzerfaust "0"
set scr_allow_ppsh "1"
set scr_allow_springfield "1"
set scr_allow_sten "1"
set scr_allow_thompson "1"

// DM
set scr_dm_scorelimit "50"
set scr_dm_timelimit "30"
set scr_drawfriend "1"
set scr_forcerespawn "1"

// TDM
set scr_tdm_scorelimit "100"
scr_tdm_timelimit "25"

// SD
set scr_sd_graceperiod "15"
set scr_sd_roundlength "4"
set scr_sd_roundlimit "0"
set scr_sd_scorelimit "10"
set scr_sd_timelimit "0"

// BEL
set scr_bel_alivepointtime "10"
set scr_bel_scorelimit "50"
set scr_bel_timelimit "30"

// RE
set scr_re_graceperiod "15"
set scr_re_roundlength "4"
set scr_re_roundlimit "0"
set scr_re_scorelimit "7"
set scr_re_timelimit "0"
set scr_re_showcarrier "0"

// HQ
set scr_hq_scorelimit "0"
set scr_hq_timelimit "0"

// Map Rotation
set sv_mapRotation "gametype sd map mp_brecourt gametype sd map mp_carentan gametype sd map mp_dawnville gametype sd map mp_depot gametype sd map mp_harbor gametype sd map mp_neuville gametype sd map mp_railyard"
set sv_mapRotationCurrentmap "mp_brecourt"


dit is mijn config, het is voor de public van snakeservers.net
20 man, SD en deze maps, maar het probleem dat zich voordoet (en nu plots ook op onze private server waar ik niet aan de config geweest ben) dat em plots 1 ronde speelt op brecourt bv, dan switscht pam de teams en dan is't gedaan en volgende map :O
iemand raad?

koegras
8 september 2004, 09:03
stel pam goed in.

ZoidBerg
8 september 2004, 12:40
is da ni erges bij round limit?

Springfield
8 september 2004, 12:47
doe gewoon

// Map Rotation
set sv_mapRotation "gametype sd map mp_brecourt map mp_brecourt ...

die gametype moet daar niet iedere keer bij, moet je alleen maar doen als je wilt veranderen van gametype bv set sv_mapRotation "gametype sd map mp_brecourt map mp_dawnville gametype dm mp_carentan gametype re mp_neuville ....

MjoezZ
8 september 2004, 14:40
// SD
set scr_sd_graceperiod "15"
set scr_sd_roundlength "4"
set scr_sd_roundlimit "0"
set scr_sd_scorelimit "10"
set scr_sd_timelimit "0"

Als je het op de rondes zelf hebt, en niet op de maps, moet je daar je aantal rondes instellen. Like Zoid said.

FlameDB
8 september 2004, 14:43
op hoeveel moet die round limit dan staan?

byter
8 september 2004, 14:45
prob ligt dus wel aan pam eh
die overschrijft die settings adhv welke pam_mode je neemt

pam_mode staat op ?

TX.Conn
8 september 2004, 14:54
op hoeveel moet die round limit dan staan?
roundlimit is 10 normaal.