PDA

Volledige versie bekijken : Installshield



dilirius
26 augustus 2004, 17:58
onlangs poste ik een bericht over iTunes dat ik niet kon installeren
ik kreeg telkens een foutmelding over installshield
een tijdje later ging ik in veilige modus om spyware te verwijderen en ik dacht er toen aan om eens te proberen die iTunes op me pc te plaatsen, ik kreeg opnieuw een foutmelding, het klonk iets als:
could not load installshield engine..
na wat research over de oorspronkelijke error melding in de normale modus van windows kreeg ik verschillende mogelijke oorzaken, onderandere over de engine die niet up to date was, of iets wat er op leek...
nu probeer ik cuteFTP te installeren, ik krijg opnieuw een gelijkaardige fout...

nu vermoed ik dat die installshieldfiles via windows komen...
wnt, op installshields vind ik allerhande producten, maar ksnap er geen reet van...

wat moet ik doen opdat die installshield stopt met me setups te verneuken...?
wanhoop is nabij :doh:
en
ik had net mijn pc geformat dus tzal daar aan liggen, maar ik vrees ervoor dat opnieuw formateren een goeie oplossing zou zijn :D
pls help..
indien de exacte errors nodig zijn om het probleem te schetsen, just ask
kzal ze met plezier posten

greetz

dilirius
28 augustus 2004, 18:00
blah? niemand die me kan helpen dan?

Morpheus
28 augustus 2004, 18:06
ik weet het echt niet hoor... ik wil u wel helpen, maar kan niet.
Post inderaad eens de errors?
Misschien dat iemand dan kan helpen
succes

dilirius
28 augustus 2004, 18:31
ik krijg deze fout bij t installeren van iTunes:
"1608: Unable to create InstallDriver instance, Return code: -2147024894"
ik krijg deze fout bij t installeren van cuteFTP:
"1608: Unable to create InstallDriver instance, Return code: -2147221164"
de fout diek krijg in safemode doek strax, eerst in safe mode gaan ^^
oke, nu benk in safe mode geweest, op verschillende accounts, op mijn gewone inlogaccount en in de adminaccount
en ik krijg deze fout bij t installeren van iTunes of van cuteFTP:
"1607: Unable to install InstallShield Scripting Runtime."

Exit
28 augustus 2004, 23:32
zoek eens naar de msi installer van M$, en verander,update,renew die eens.

dilirius
29 augustus 2004, 15:05
hoe bedoel je?
msi installer in een deel van windows xp...wordt geinstalled wnr me xp installed, toch?
bij windows nt en ouder was da nog ni et geval, en voor die dingen kunt ge een msi installer downloaden
da is wa kik tot nu toe gevonden had...
ma wa bedoelde met updaten, veranderen,renew ???
wist ni dak da kon?

Wijsheid
29 augustus 2004, 18:59
formateren die pc , prob opgelost

Blood_Raven
29 augustus 2004, 21:33
formateren die pc , prob opgelostis mss een beetje 'TE', voor maar een een enkel probleempje.

http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340

dilirius
30 augustus 2004, 12:39
keb da al geprobeerd ma da werkt nie, allez ja..kweet nei ofdat werkt wnt kkan die stappen nie uitvoeren:
wa bedoeluk
alsk die security moet instellen van die map van installer en van temp dan werkt da nie wnt da tabblad van security sta der nergens op :s