PDA

Volledige versie bekijken : intranet=> internet



Bosvos
24 augustus 2004, 16:08
ze zen hier just telenet internet komme instalere, en kwil opt internet, kzie staan lokaal intranet, kgraak op hotmail ni, en op andere sites ook ni, komt da daardoor? en ask by internet opties wil verandere van intranet naar internet, kdoen da, ok klikke, verandert nix, kga trug naar opties, en sta trug op intranet...

help mij :help: !!!!!!

sry ast opt verkeerde forum sta he, ma ben ni echt ne kenner ds hier zulle ze t mss simpelder uitlegge

MetaMorphose
24 augustus 2004, 16:14
extra - internet opties - beveiliging - lokaal intranet aanklikken - aangepast niveau - beveiliging op "laag" zetten

toen werkte het hier wel :)

Bosvos
24 augustus 2004, 16:16
hier nog ni

Conqie
24 augustus 2004, 18:07
mischien de winxp firewall ff afzette of de norton firewall best ffkes alles afzette en dan opnieuw instelle