PDA

Volledige versie bekijken : netwerk cd probleem



pr!tcorr3ctor
7 augustus 2004, 14:12
yo

ik kocht vandaag de netwerk en daarbij zat een cd routeplanner toen ik deze cd wou installeren gaf hij een foutmelding: 16-bits windows-subsysteem: c:/windows/system32/autoexc.nt het systeem bestaan is niet gescikt voor ms-dos Microsoft windows-toepassingen. Kies sluiten om de toepassing af te sluiten. sluiten of negereren.... ik drukte op negeren ma daar doet hij niks en bij sluiten ja dan sluit die gewoon af??? weet iemand hoe ik toch de cd kan installeren. mijn systeem is geschikt voor de cd: mijn systeem:pentium 4, 2.4ghz, 256mb ram en meer dan 50gb vrij, windows xp

terwijl er bij de minimale systeemvereisten bij de cd staat: pentium 1, windows 95 98 2000 2002 xp nt 32 mb ram .....

alvast bedankt

P|tt@
7 augustus 2004, 14:14
My best guess, is dat het systeem gewoon "te nieuw" is.


Eens een kijkje nemen op de site van de fabrikant kan helpen btw.

pr!tcorr3ctor
7 augustus 2004, 14:26
My best guess, is dat het systeem gewoon "te nieuw" is.


Eens een kijkje nemen op de site van de fabrikant kan helpen btw.

hmm lol mja wrm zouden ze dan het programma erbij steken der staat op routeplanner 2004... en ik denk ik nie da iedereen ne oude pc heeft

pr!tcorr3ctor
7 augustus 2004, 14:44
weet iemand hier de oplossingg op,??

dit is al de 2d keer dat ik die error krijg

pr!tcorr3ctor
7 augustus 2004, 14:56
up :ironic:

st3ph3n
7 augustus 2004, 15:06
Lees deze thread eens:
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=237433

Hope this helps,
Steven

pr!tcorr3ctor
7 augustus 2004, 16:39
Lees deze thread eens:
http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=237433

Hope this helps,
Steven

hmm bedankt ma hoe moede die commands ingeven ik snap er geene bal van..

dus ik druk op starten dan uitvoeren daar geef ik cmd in
dan krijg ik zo een zwart schermpke waar zo staat c:\documents and settings\Michael> hmm dus ik typ daar achter zonder spatie dit expand CD-ROM Drive Letter:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt en druk dan op enter maar dan zegt die da die map geen doel kan maken ofzoeits...

nu hoe moede da ingeven??? en bij de 3de command moeden dan ook enter drukken ofgewoon da kaderke sluiten

mvg

st3ph3n
7 augustus 2004, 16:49
Heb je de juiste stationsletter voor de WinXP-cd ?

Als de WinXP-CD in station D: steekt:
expand d:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt

Als de WinXP-CD in station E: steekt:
expand e:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt

Als de WinXP-CD in station F: steekt:
expand f:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt

enz...

Steven

pr!tcorr3ctor
7 augustus 2004, 17:05
Heb je de juiste stationsletter voor de WinXP-cd ?

Als de WinXP-CD in station D: steekt:
expand d:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt

Als de WinXP-CD in station E: steekt:
expand e:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt

Als de WinXP-CD in station F: steekt:
expand f:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt

enz...

Steven

hmm maar op de windows site stond dat je het probleem ook kon oplossen door bij start en dan uitvoeren cmd, kon oplossen??

st3ph3n
7 augustus 2004, 18:43
Dat kan ook, maar de commando's blijven dezelfde. Ik heb gewoon de recovery console aangeraden omdat sommige gebruikers met dit probleem niet meer ín Windows geraken...

Steven

Mee
8 augustus 2004, 19:24
My best guess, is dat het systeem gewoon "te nieuw" is.


Eens een kijkje nemen op de site van de fabrikant kan helpen btw.

Denk nie da dat er iets mee te maken heeft. Heb diene routeplanner geprobeerd op mijne pc (zie hieronder) en op ne 2.66 GHz laptop (512mb ram) en het werkte op alletwee de pc's, dus...