PDA

Volledige versie bekijken : administrator account



Jedi M.S.
9 juli 2004, 13:05
hoe log je in windows xp pro in met de administrator account (dus niet een gewone account met geen beperkingen, maar de echte administrator account), want als het inlogscherm verschijnt, staat ie daar niet tussen :eek:

demon326
9 juli 2004, 13:35
op f8 duwen als ge opstart dan veilige modus kiezen en ge ziet het wel staan

Irtimid2001
9 juli 2004, 15:11
ma nee gij, daarom moe ge ni in veilige modus opstarten. Ge duwt 2x ctrl+alt+del en dan typte in gebruikersnaam: "administrator" en bij paswoord: u paswoord dus of kan zijn da der geen paswoord nodig is als ge da ni ingestelt hebt.

Jedi M.S.
9 juli 2004, 16:01
ma nee gij, daarom moe ge ni in veilige modus opstarten. Ge duwt 2x ctrl+alt+del en dan typte in gebruikersnaam: "administrator" en bij paswoord: u paswoord dus of kan zijn da der geen paswoord nodig is als ge da ni ingestelt hebt.
yep, da is perfect gelukt :)

thx ;)