PDA

Volledige versie bekijken : probleem met virtual dub



frigobox2000
8 juli 2004, 00:09
Als ik mijn divx film en mijn ondertitels (.ssa) als 1 .AVI film opgeslaan heb , en ik speel de film terug af op mijn computer loopt de ondertiteling corect maar mijn geluid van de film loopt oppeens helemaal achter !!
Wat moet ik in godsnaam doen om dat helemaal corect te krijgen

-=BYE=-RiptoR
8 juli 2004, 00:13
Posten in het juste forum, dat moet ge doen :p

frigobox2000
8 juli 2004, 00:18
daar antwoord geen kat

=CID=Drone
8 juli 2004, 00:20
miauw







hebt toch ff geduld , tis vakantie voor iedereen he :)

its_just_me
8 juli 2004, 18:25
je moet je geluid eerst apart opslaan via "file -> save wav..."
daarna open je je film opnieuw (dat opnieuw openen ben ik niet zeker of het noodzakelijk is :) ) en kies je bij "audio -> WAV audio..." en selecteer je je wav bestand dat je net hebt opgeslagen.
zal wat langer duren om te coderen, maar het zal wel juist zijn :niceone:

djavv
8 juli 2004, 21:51
je moet je geluid eerst apart opslaan via "file -> save wav..."
daarna open je je film opnieuw (dat opnieuw openen ben ik niet zeker of het noodzakelijk is :) ) en kies je bij "audio -> WAV audio..." en selecteer je je wav bestand dat je net hebt opgeslagen.
zal wat langer duren om te coderen, maar het zal wel juist zijn :niceone:

Dit moet je enkel doen als vdub een fout heeft van vbr (variabla bitrate audio) audio. Voor je begint me encoden. Als ie geen fout heeft is dit niet nodig, bij audio dan gewoon direct stream copy kiezen.

Ik denk dat je waarschijnlijk bad frames (door corruptie in je film dat meestal de schuld is van kazaa) hebt. Scan eens op bad frames met vdub of vdub mod.

casemodder
9 juli 2004, 01:59
andere codec kieze
weet nie juist meer dewelke
works fine here