PDA

Volledige versie bekijken : hoe een user.skynet webspace aanmaken?



RaZoR^911
6 juli 2004, 20:38
ok, ik heb dus geregistreerd op skynet voor een webspace, en nu zit ik aan dat FTP manager dinges

ik heb Auto FTP manager gedownload maar ik versta dus de kloten hoe ik ermee moet werken :sad:

kan iemand mij een tip geven om te activeren?

thx

Wafel
6 juli 2004, 20:42
Zoask et nu typ ist bij Telenet ook.

ftp://users.skynet.be/

Dan gewoon kopiere op uw HD, dan plakken in de browser :).

RaZoR^911
6 juli 2004, 20:45
Zoask et nu typ ist bij Telenet ook.

ftp://users.skynet.be/

Dan gewoon kopiere op uw HD, dan plakken in de browser :).



530 login incorrect :-/

[Shadowcat]
6 juli 2004, 20:46
Je hebt dus op de site van skynet een aanvraag gedaan voor uw webspace te activeren??

Wel, ik ken dat programma niet maar normaal moet je ergens kunnen intypen het volgende.

Als server of URL: users.skynet.be
usernamen: normaal je eigen username van skynet dat je gerbuikt om in te loggen
pasword: normaal gezien ook het pasword van skynet dat je gebruikt om in te loggen.
port: 21

RaZoR^911
6 juli 2004, 20:48
']Je hebt dus op de site van skynet een aanvraag gedaan voor uw webspace te activeren??

Wel, ik ken dat programma niet maar normaal moet je ergens kunnen intypen het volgende.

Als server of URL: users.skynet.be
usernamen: normaal je eigen username van skynet dat je gerbuikt om in te loggen
pasword: normaal gezien ook het pasword van skynet dat je gebruikt om in te loggen.
port: 21

k, die 3 kan ik invullen

ik heb:

Profile name --> users.skynet.be
Host name or IP adress --> ?? :wtf:

User Name --> internetgebruikersnaam
Password---> internetpaswoord

Server Port = 21

[Shadowcat]
6 juli 2004, 20:50
530 login incorrect :-/

Laat me raden, je gebruikt Firefox als browser??
Zoja, momenteel ondersteund Firefox dit niet via de browser. Dus intypen ftp://users.skynet.be lukt niet.

Dit gaat wel in de final release zitten denk ik. De 1.0

Ik heb ook firefox dus ik gebruik een programma als Flashfxp om op mijn webspace te geraken

[Shadowcat]
6 juli 2004, 20:51
k, die 3 kan ik invullen

ik heb:

Profile name --> users.skynet.be
Host name or IP adress --> ?? :wtf:

User Name --> internetgebruikersnaam
Password---> internetpaswoord

Server Port = 21

Bij profilename moet je niets zetten denk ik.

Maar bij Host moet zeker users.skynet.be komen

Edit: of zet bij profilename "webspace" ofzo.

RaZoR^911
6 juli 2004, 20:56
']Bij profilename moet je niets zetten denk ik.

Maar bij Host moet zeker users.skynet.be komen

Edit: of zet bij profilename "webspace" ofzo.


ok, heb ik nu gedaan

die ftp werkt perfect in IE

maar dan heb ik al een bestand dat ik heb geupload (een foto :p)

maar als ik dan bv in Firefox die url van webspace intyp kom ik op de site van Skynet terecht met de o zo leuke boodschap dat het niet bestaat of nooit bestaan heeft en dan met een verwijzing naar de skynet site... :sad:

[Shadowcat]
6 juli 2004, 21:00
euh ik snap het niet goed.

Dus er staat al een foto op je webspace. Als je die url naar die foto intypt, bv 'http://users.skynet.be/username/foto.jpg' in firefox dan moet hij die foto openen hoor.

Als het dat is wat je bedoelt :unsure:

Sibi
6 juli 2004, 21:01
geef eens de url.

Soms kan het liggen aan een spatie in de Url, of tussen JPG en JPEG

C-dude
6 juli 2004, 21:17
Skynet laat niet toe om directory listening te doen, zoals bij telenet het geval is.

je moet de exacte locatie van je tekening,mp3 of wat dan ook geven zodat anderen deze kunnen zien, willen downloaden enz...

RaPmAn
6 juli 2004, 22:23
Ge moet in notepad een index.html aanmaken met de verwijzigen naar die foto, file, ...

Hier (http://www.w3schools.com/html/html_links.asp) staat dat heel goed uitgelegd hoe ge dat moet doen.

Succes

noisy assascin
6 juli 2004, 23:50
Ge moet in notepad een index.html aanmaken met de verwijzigen naar die foto, file, ...

Hier (http://www.w3schools.com/html/html_links.asp) staat dat heel goed uitgelegd hoe ge dat moet doen.

Succes

this can come in handy :)

RaZoR^911
7 juli 2004, 09:20
geef eens de url.

Soms kan het liggen aan een spatie in de Url, of tussen JPG en JPEG


kmoet hostname nog veranderen maar....


*edit* http://users.skynet.be/razor911




kversta der mij nie aan :cry: :cry:

servi
7 juli 2004, 10:33
je moet een index.html ( en niet INDEX.html, ook niet index.HTML, ook niet Index.html, ook niet index.html.txt, ... ) maken en uploaden naar je webspace, anders ga je die boodschap blijven zien.

directory listing ( dat is hetgeen je ziet zoals op volgende url : http://users.telenet.be/phlips/ ) staat immers af bij skynet.
Je moet dus een pagina maken met alle links op.

RaZoR^911
7 juli 2004, 11:07
je moet een index.html ( en niet INDEX.html, ook niet index.HTML, ook niet Index.html, ook niet index.html.txt, ... ) maken en uploaden naar je webspace, anders ga je die boodschap blijven zien.

directory listing ( dat is hetgeen je ziet zoals op volgende url : http://users.telenet.be/phlips/ ) staat immers af bij skynet.
Je moet dus een pagina maken met alle links op.

ok, da verstaak


ma ik versta dus nie welke code's en al ik moe gebruiken :cry:


kben noob op da gebied... anders iemand die het wil doen voor mij? :confused:

:cry:

ma dankzij jullie zit ik toch al zover dat ik nu al dingen kan uploaden :applause:

Quetzacotle
7 juli 2004, 13:11
Ik weet dat het moeilijk is, en waarschijnlijk zul je ook na heel lang denken niet op deze oplossing gekomen zijn, maar skynet/belgacom heeft een lekker uitgebreide website waar je echt wel veel te weten komt over het hoe en waarom van je webspace; klik maar eens (http://selfcare.belgacom.net/internet.website.user.default.nl.html)

RaZoR^911
7 juli 2004, 15:24
Ik weet dat het moeilijk is, en waarschijnlijk zul je ook na heel lang denken niet op deze oplossing gekomen zijn, maar skynet/belgacom heeft een lekker uitgebreide website waar je echt wel veel te weten komt over het hoe en waarom van je webspace; klik maar eens (http://selfcare.belgacom.net/internet.website.user.default.nl.html)

ok, kzal eens proberen...




*edit* kheb die index.html geupload met da ftp programma, maar ik kom nog altijd uit op da irritant paginatje met: deze ruimte bestaat niet of heeft nooit bestaan :angry:

*edit*

kzal eens opnieuw beginnen :ironic:

Exit
7 juli 2004, 15:32
juiste naam? wat staat erin de index.html? in de hoofdmap?

RaPmAn
7 juli 2004, 18:06
Kijk dit zou een index.html kunnen zijn, pas hem aan aan uw noden en probeer dan nog eens :)


Index van mijn website :

<html>
<body>

<p>
<a href="bestandsnaamdiegegaatuploaden">
Hoe wilt ge dat die file noemt waneer mensen uw pagina openen</a>
</p>

<p>
<a href="vakantiefoto_20.jpg">
Jan en zijn vrienden onder de Spaanse zon</a>
</p>

</body>
</html>

ik heb bij dat 2de een voorbeeldje uitgewerkt, hopelijk geraakt ge er wijs uit ?

RaZoR^911
7 juli 2004, 19:05
Kijk dit zou een index.html kunnen zijn, pas hem aan aan uw noden en probeer dan nog eens :)


Index van mijn website :

<html>
<body>

<p>
<a href="bestandsnaamdiegegaatuploaden">
Hoe wilt ge dat die file noemt waneer mensen uw pagina openen</a>
</p>

<p>
<a href="vakantiefoto_20.jpg">
Jan en zijn vrienden onder de Spaanse zon</a>
</p>

</body>
</html>

ik heb bij dat 2de een voorbeeldje uitgewerkt, hopelijk geraakt ge er wijs uit ?


yepz, thx

werkt nu al een beetje, de rest zal ik wel uitzoeken ;)