PDA

Volledige versie bekijken : runtime error



jarco
6 juli 2004, 02:17
wel bij bepaalde sites krijg ik steeds runtime errors (74 en 90)
ik wil da wegdoen want die blijven maar komen (ook soms in hotmail en zo)is er geen optie om da uit te zetten in windwos of zo.
(alst nog lang duurt ga ik voor nen andere browser)
aja voor de mensen met de search opmerking: ksta op smallband ge moest eens weten hoe lang da geduurt heeft om alleen al hier te raken dus sorry.

thx bij voorbaat :p

Cyrano.ak
6 juli 2004, 08:55
ik zou voor andere browser gaan -> firefox.

jarco
6 juli 2004, 13:11
mmm misschien best wel ja.
Wat is eigenlijk de beste browser?

Cyrano.ak
6 juli 2004, 13:34
ik vind firefox van mozilla persoonlijk de beste ma andere vinden opera beter. ma weet ni goe wrm.. test es ff firefox, ge kunt die gwn naast IE installeren en as em u ni aanstaat, delete ge hem maar he.

[Shadowcat]
6 juli 2004, 15:12
Je kan dat uitschakelen dat hij die runtime errors toont.

Start -> dan staat daar normaal ergens vanboven: internet explorer en e-mail.
Rechtsklikken op een van de 2 en eigenschappen selecteren.
Dan op de tab "advanced" en daar moet je een vinkje zetten bij "disable script debugging" en een vinkje wegdoen bij "display a notification about every script error"

Das dus voor de englse versie. Voor de nederlandse versie gewoon ff vertalen :p

jarco
6 juli 2004, 18:31
kweet nie als da nu aan mij ligt ma kan echt niet vinden waar i-net en e-mail staat bij start.
en bij geavanseerd bij inet opties staat dit niet dus ...

st3ph3n
6 juli 2004, 18:41
1) Open Internet Explorer
2) Extra -> Internet-opties -> Geavanceerd
-> Foutopsporing in scripts uitschakelen aanvinken
-> Melding van elke scriptfout weergeven uitvinken

Steven

//edit: problem solved :)

jarco
6 juli 2004, 21:31
thx dude problem solved

ILLuZi[]n
19 december 2004, 17:00
Hmm bij de windows 98 staat dit: *display a notification about every script error* er nerges bij ... hoe kan dit of waar kan ik dit dan wel vinden...
TY in advance...

st3ph3n
20 december 2004, 11:49
Dat is niet afhankelijk van het besturingssysteem maar wel van de browserversie. Welke IE-versie heb je ?

Steven