PDA

Volledige versie bekijken : Errors



P!nK
30 juni 2004, 00:09
ik heb een vraagske telkens als ik mijn browser open krijg ik een runtime error,wat kan ik hier een doeen?
Liefst geen andere browser!

:crazy: THX :crazy:

MitCh
30 juni 2004, 00:47
ik heb een vraagske telkens als ik mijn browser open krijg ik een runtime error,wat kan ik hier een doeen?
Liefst geen andere browser!

:crazy: THX :crazy:post eens een screentje, of geef de exacte foutmelding..
:confused:

P!nK
30 juni 2004, 01:11
da verschild altyd da is ne runtime error!

http://users.pandora.be/Wesley007/naamloos.JPG

[IpL]Viper_666
30 juni 2004, 07:40
Da ligt ni aan uwen browser zenne, meer aan uwen home site eigenlijk.
Ofwel veranderde die, ofwel zette in de options van IE de
Java debugging en/of het rapporteren van script fouten af.
Should do the trick.