PDA

Volledige versie bekijken : kan da zijn da er ne nieuwe patch uit is



rufio
28 juni 2004, 10:29
asl ik vandaag op den tnserver wil dan koimt der op failed to ...

Assassin007
28 juni 2004, 10:31
Daar is juist ne nieuwe thread over aangemaakt :naughty:

[deleted]
28 juni 2004, 11:39
[deleted]

m4nTiS
28 juni 2004, 14:42
asl ik vandaag op den tnserver wil dan koimt der op failed to ...


hangt ervanaf welke uw laatste patch is he...hebt ge nog de 1.01 dan is het
antwoord: JA! er is ondertussen de 1.02 patch


If not...dan hedde gij een probleemptjen peis k...

EagleEye
28 juni 2004, 14:46
we zullen nog even (vol _ongeduld_ :p) moeten wachten op de volgende patch vrees ik :)

Epyon
28 juni 2004, 15:42
Als je nu nog de 1.02 niet hebt, amai :p .

Hopelijk dat de 1.1 meer zal fixen dan verneuken, want van EA zijn we al meer gewend ;) .