PDA

Volledige versie bekijken : staroffice



vloet
28 juni 2004, 00:48
tegenwoordig alzek ergens op ne link druk opent da met staroffice.
Ik weet dus totaal ni hoe ik aan da program ben gekome en waarom da da soms wordt geactiveerd.
heeft daar iemand wa meer info rond?

grtz

st3ph3n
28 juni 2004, 10:58
Stel de gewenste browser eens in als standaard-browser ? (Afhankelijk van de browser verschilt de werkwijze)

Welk OS heb je ? Welke browser gebruik je (normaal) ?

Steven

vloet
28 juni 2004, 21:51
Stel de gewenste browser eens in als standaard-browser ? (Afhankelijk van de browser verschilt de werkwijze)

Welk OS heb je ? Welke browser gebruik je (normaal) ?

Steven


ik gebruik XP en als browser gwn internet explorer
ok, ik kan IE als standaard browser instellen, maar kbegrijp wel ni hoe ik aan staroffice ben geraakt , wsl bij de instalatie van iets anders.

st3ph3n
29 juni 2004, 21:28
Kan je dat dan niet deïnstalleren vanuit Configuratiescherm -> Software ?

Steven

vloet
29 juni 2004, 22:50
jep , khebbet dan maar verwijderd, kwasser in feite toch niks mee :)
thx