PDA

Volledige versie bekijken : Buttontool uitleg



Th3 aLmIgHtY
25 juni 2004, 17:24
ik heb dus een mx 510 gekocht maar aangezien deze software ook niet in games werkt heb ik ButtonTool (http://viper666.be.tf/ButtonTool) gedownload maar ik geraak er niet wijs uit ...
kan iemand mij uitleggen hoe dit werkt?

[IpL]Viper_666
25 juni 2004, 18:36
Ah khad uwen thread ni gezien :p
Kem intussen al in PM geantwoord op uw vraag.

Als ge wilt moogde mijnen uitleg in dees thread zetten
want ik kan die PM's nimeer lezen dak u em gestuurd.
Of kijk ik naast iets in het UserCP ?

Th3 aLmIgHtY
26 juni 2004, 11:12
Heb je de website gelezen? Der is een ook pagina in het nederlands.

Wat het programma doet is wanneer je een profiel laat aanmaken,
je huidige muisknop settings opslaan in een xml file. (Dus ge stelt
uw muis in gelijk ge da in uw spel wilt vooraleer ge het saved)

Daarna kunde die profielen weer inladen (vergeet ook
ni een profiel te maken met uw standaard instellingen
die ge in windows gebruikt) wanneer ge gaat gamen.

Ga gebeurt door middel van een .bat (execution scriptje)
file waarin een profiel wordt ingeladen, uw spel wordt opgestart
en als ge da verlaat dan laadt em nog is een ander profiel in
(datgene met uw standaard windows instellingen)

Het ding is dat al de knoppen die logitech muizen niet altijd
in games worden herkent. In da control pannel kan je dan
kiezen voor een KeyStroke (toetsen combinatie van je keyboard)
die dan wel in je game zullen herkent worden als een keystroke.
In de controls configuratie van je game kan je dan gewoon
je muisknop indrukken (zal gezien worden als een toets)...
Voila op die manier kunde met al uw knopkes iets doen.

Op termijn winde daar enorm veel tijd mee omda ge ni telkens
wanneer je een game gaat spelen moet gaan knoeien in uw muis settings.


ksnappet nog ni echt ma kga u website nog is goe leze :)
ma ge zijt al bedangt voor de moeite :)

Th3 aLmIgHtY
26 juni 2004, 11:21
ok nu snappek hoe ge profiles moet make ma hoe doet ge dan da ge ni altijd eerst naar dos moet gaan en u profile moet lade voor ge een spel begint ?

[IpL]Viper_666
26 juni 2004, 13:14
Awel ge maakt voor elke game waar ge met profielen
wilt werken azo een .bat file en ge zet die shortcut
dan daarnaar ipv direct op uw game.exe

Een .bat file is eigenlijk gewoon een tekstfile met
ipv .txt als extentie .bat waarin ge onder elkaar de
commands schrijft die ge achtereenvolgens zou schrijven
in azo een DOS venster (da gebeurt dan automatisch)

Success dermee :)

PS. Zijn da die twee PM's dak u had gestuurd da ge hier hebt gepost?
Want ge kunt daar ni veel in schrijven dermee dak da had moeten spitsen.

Th3 aLmIgHtY
27 juni 2004, 21:36
(sorry voor late repley :))
ik snappet nu wel :) (kende geen .bat files :))
en ja zijn u twee pm's