PDA

Volledige versie bekijken : Quest for the holy 125



hidden
21 juni 2004, 20:31
Kweet .. het is weer zo een threadje.. Maar ik kan het toch ni late:

Ik heb een amd2500 (1.8ghz)
512mb ram
Bla Bla Bla...
En een Radeon9800 XT 256mb :D

Nu.. Ik heb al alles (nadruk op alles) geprobeerd om da ding op 125fps te krijgen.

Picmippen hier en picmippen daar ... nix, Ik denk zelfs da em nog beter draait me de high graphs ><

Ik vraag nu gewoon van een paar mensen die op 125fps draaien met een soortgelijk machien (gene alienware ofzo) om hun (exacte) config te geven..
Advies is ook welkom.
:help: :cry: :help:

amdr
21 juni 2004, 20:35
com_maxfps 76 :x

Kheb hier P4 3.3, 512mb en 9800xt 256mb en heb ook ni constant 125fps ze :s

Kweet ni hoe het komt...Nja :x

config (http://users.pandora.be/JefKlaxon/zever/Call%20of%20Duty/config_mp.cfg)

ZoidBerg
21 juni 2004, 20:35
Kweet .. het is weer zo een threadje.. Maar ik kan het toch ni late:

Ik heb een amd2500 (1.8ghz)
512mb ram
Bla Bla Bla...
En een Radeon9800 XT 256mb :D

Nu.. Ik heb al alles (nadruk op alles) geprobeerd om da ding op 125fps te krijgen.

Picmippen hier en picmippen daar ... nix, Ik denk zelfs da em nog beter draait me de high graphs ><

Ik vraag nu gewoon van een paar mensen die op 125fps draaien met een soortgelijk machien (gene alienware ofzo) om hun (exacte) config te geven..
Advies is ook welkom.
:help: :cry: :help:

zet alles op low en resolutie op 600*800 dan haalt ge der 125 constant

Carrotman
21 juni 2004, 21:30
600*800 zuigt :(

Springfield
21 juni 2004, 21:34
1280*1024 & 125 fps @ brecourt :woohoo:

TiM007
21 juni 2004, 21:36
zet alles op low en resolutie op 600*800 dan haalt ge der 125 constant

Ik heb nen 9800Pro als ik alles op Low zet ziet t er nie uit en heb ik 40 Fps nog niet. Zet ik echt alles aan ingame alles op extra en op 1600*1200 haal ik ong 100fps constant dunno how :x hoe lager de settings hoe minder fps bij mij :x

@Spring 1600*1200 125 fps @ brecourt :tongue:

Speedyke
21 juni 2004, 21:37
kheb amd xp 1600 | 512 DDRam | GeForce4 Ti4200 en ik haal constante 125FPS :o

TiM007
21 juni 2004, 21:37
kheb amd xp 1600 | 512 DDRam | GeForce4 Ti4200 en ik haal constante 125FPS :o

Dajackal heeft juist t zelfde ^^ ook constant 125 paar uit clan ook strange :wtf:

Speedyke
21 juni 2004, 21:39
bind KP_END "rconpassword icccadminh"
GG amdr :p

Djaar
21 juni 2004, 21:39
kheb amd xp 1600 | 512 DDRam | GeForce4 Ti4200 en ik haal constante 125FPS :o


same here maar dan een 2600 :cool:
ook constant 125 fps

Tr!ckY*
21 juni 2004, 21:42
40 fps @ g force 4 mx 440 :sad:

amdr
21 juni 2004, 21:42
bind KP_END "rconpassword icccadminh"
GG amdr :p
rofl, staat da der nog in ; <
das al oud ze :D

DaJackal
21 juni 2004, 22:06
Dajackal heeft juist t zelfde ^^ ook constant 125 paar uit clan ook strange :wtf:
STALK MIJ NIE!

TiM007
21 juni 2004, 22:10
STALK MIJ NIE!

HIJ ZIT DA MEE TE STOEVE MET U 1337 config e yom wie zat er da bezig van moet je mijn leet config nie hebbe tss

Davion
21 juni 2004, 22:22
euhm ff beginnen met mijn config


AMD A64 3200+
Corsair XMS3200 CAS2+HSP DDR400 512Mb
9800XT


Nu ff wachten tot gelle van de schok zijt bekomen.....





ok, ik draai da hier in 1024*768 en heb NEVER drops onder de 80, NEVER, en dan staat FSAA op 4* en AF op 16*

hidden
21 juni 2004, 22:23
HIJ ZIT DA MEE TE STOEVE MET U 1337 config e yom wie zat er da bezig van moet je mijn leet config nie hebbe tss

Het doel van dit topic was dus om die leet config te bemachtigen...
WANT IK HEB EEN UBER GRAKA EN IK KAN GVD DE 100 NI STEADY HOUDE AAARRGG

Gimmmeeeeee! Gimmmeeeeee! Gimmmeeeeee! Gimmmeeeeee!
ik WIL 125!!! :cry: :sad: :doh:
:crazy: :help:

hidden
21 juni 2004, 22:25
euhm ff beginnen met mijn config


AMD A64 3200+
Corsair XMS3200 CAS2+HSP DDR400 512Mb
9800XT


Nu ff wachten tot gelle van de schok zijt bekomen.....





ok, ik draai da hier in 1024*768 en heb NEVER drops onder de 80, NEVER, en dan staat FSAA op 4* en AF op 16*

Ben ik ook veel me.. :'(

TiM007
21 juni 2004, 22:36
Het doel van dit topic was dus om die leet config te bemachtigen...
WANT IK HEB EEN UBER GRAKA EN IK KAN GVD DE 100 NI STEADY HOUDE AAARRGG

Gimmmeeeeee! Gimmmeeeeee! Gimmmeeeeee! Gimmmeeeeee!
ik WIL 125!!! :cry: :sad: :doh:
:crazy: :help:

Ik heb die leet config ook gehad en met die leetconfig haalde ik amper 60 fps en u ubergraka is miss nog geen 6% sneller dan de mijne en zeker nie in cod :x
TIP zet gewoon keer alles op Extra :x zal je wel meer fps hebbe

TiM007
21 juni 2004, 22:37
euhm ff beginnen met mijn config


AMD A64 3200+
Corsair XMS3200 CAS2+HSP DDR400 512Mb
9800XT


Nu ff wachten tot gelle van de schok zijt bekomen.....





ok, ik draai da hier in 1024*768 en heb NEVER drops onder de 80, NEVER, en dan staat FSAA op 4* en AF op 16*


Hij wil 125 fps om trickjumps e :x

amdr
21 juni 2004, 23:16
Hij wil 125 fps om trickjumps e :x
Waarom niet ineens 333!! :|

//edit Dat kan het ook zijn AF=16* AA=6*
Mss dermee ni ganse tijd 125 : >

Infected-dog
21 juni 2004, 23:34
A64 3000@ 2500mhz
r9800pr
512 corsair 2-2-2-5

als ik geen fps limitatie op zet rond de 350fps :applause:


speel 1280*1024 high detail

amdr
22 juni 2004, 00:07
A64 3000@ 2500mhz
r9800pr
512 corsair 2-2-2-5

als ik geen fps limitatie op zet rond de 350fps :applause:


speel 1280*1024 high detail
ik em 512 OCZ PC3700 Gold 2-2-2-4 ;p

Springfield
22 juni 2004, 07:49
A64 3000@ 2500mhz
r9800pr
512 corsair 2-2-2-5

als ik geen fps limitatie op zet rond de 350fps :applause:


speel 1280*1024 high detail

over 333 ga je niet ...

DesorteD
22 juni 2004, 10:03
600*800 zuigt :(

beste gaming resolutie die er is

het heeft totaal geen zin om hoger te gaan, tzal alleen maar nadelig zijn voor u

scel
22 juni 2004, 10:35
beste gaming resolutie die er is

het heeft totaal geen zin om hoger te gaan, tzal alleen maar nadelig zijn voor u

er zijn ook mensen die voor fun spelen :)

Speedyke
22 juni 2004, 10:38
HIJ ZIT DA MEE TE STOEVE MET U 1337 config e yom wie zat er da bezig van moet je mijn leet config nie hebbe tss
ik heb jackal zijn cfg nog nooit gezien Oo kheb da gewoon allemaal zelf gezocht :p gewoon is ne namiddag u cfg doorkijke helpt ;)

Speedyke
22 juni 2004, 10:39
beste gaming resolutie die er is

het heeft totaal geen zin om hoger te gaan, tzal alleen maar nadelig zijn voor u
idd kspeelde eerst me 1024*768 en latyer overgeschakelt naar 800*600 , is veel beter :)

DesorteD
22 juni 2004, 11:21
er zijn ook mensen die voor fun spelen :)


GEOWNED WORDEN DOOR U RESOLUTIE IS NIE FUN!

:p

Patman
22 juni 2004, 11:32
ik speel liefst op 1024*800
en wolf op 1280*1024

gewoon, kvin da het beste en anders edde op nen 19 inch meer een blokkendoos als een game :cool:

hidden
22 juni 2004, 11:39
ik eb al een paar keer op 600x800 geprobeerd maar ik zit me ne 19inch tft, Die resolutie werkt ni echt goe ..
Speedy .. Wa hebde dan zoal in uwe config veranderd :P
Geef em anders gewoon

Speedyke
22 juni 2004, 12:14
ik speel liefst op 1024*800
en wolf op 1280*1024

gewoon, kvin da het beste en anders edde op nen 19 inch meer een blokkendoos als een game :cool:
1024*800 bestaat nie :p denk da ge 1024*768 bedoeld
en een blokkendoos ? rofl koop een deftige gfx ofzo :p

Speedyke
22 juni 2004, 12:15
ik eb al een paar keer op 600x800 geprobeerd maar ik zit me ne 19inch tft, Die resolutie werkt ni echt goe ..
Speedy .. Wa hebde dan zoal in uwe config veranderd :P
Geef em anders gewoon
kheb een 19" CRT en die resolutie werkt perfect :o

Springfield
22 juni 2004, 12:23
kzal ne keer op 800*600 zetten vanaaf eens kijken of ik 333 haal :p als ik vast 125 fps heb op brecourt met 1280*1024 :woohoo:

scel
22 juni 2004, 12:26
1024*800 bestaat nie :p denk da ge 1024*768 bedoeld
en een blokkendoos ? rofl koop een deftige gfx ofzo :p

je kan ook zelf instellen he....

Speedyke
22 juni 2004, 12:31
je kan ook zelf instellen he....
ik heb de meeste instellingen op low staan en ik heb geen blokkendoos

Springfield
22 juni 2004, 12:49
oke juist effe getest

voor de gene met een goeie pc

voor trickjumps 125 fps
voor brecourt 500 FPS ! of andere maps pub/wars

juist getest voor met 333 fps te springen lukte niet en met 125 wel met 800*600 als resolutie

hidden
22 juni 2004, 14:32
oke juist effe getest

voor de gene met een goeie pc

voor trickjumps 125 fps
voor brecourt 500 FPS ! of andere maps pub/wars

juist getest voor met 333 fps te springen lukte niet en met 125 wel met 800*600 als resolutie


Als iemand me nodig heeft.. Ik ga even in die hoek ginder in feutushouding zitten blijten :cry: :sad: :cry:

Infected-dog
23 juni 2004, 00:31
http://users.pandora.be/spinnenkop/593.JPG :bow: :bow:

check high detail op de gun (alles high en 1600*1280) dit is nu wel in een hoekske maar als ik gewoon rond loop tusse 350-450 (nieuwe drivers graka) :applause:

amdr
23 juni 2004, 00:32
http://users.pandora.be/spinnenkop/593.JPG :bow: :bow:

check high detail op de gun (alles high en 1600*1280) dit is nu wel in een hoekske maar als ik gewoon rond loop tusse 350-450 (nieuwe drivers graka) :applause:
ja want dat detail kan mij wel een bal schel0n

clubje
23 juni 2004, 00:42
Ok, en nu komt de onvermijdelijke vraag van een beginnende COD-speler: hoe zie je je fps? :help:

amdr
23 juni 2004, 00:55
Ok, en nu komt de onvermijdelijke vraag van een beginnende COD-speler: hoe zie je je fps? :help:
cg_drawfps 1 ofzo

Springfield
23 juni 2004, 07:48
http://users.pandora.be/spinnenkop/593.JPG :bow: :bow:

check high detail op de gun (alles high en 1600*1280) dit is nu wel in een hoekske maar als ik gewoon rond loop tusse 350-450 (nieuwe drivers graka) :applause:

gekijkt naar de muur :sleep: kan ik ook mijn com_maxfps op 1000 zetten ze dan haal ik zekers 600-700 als ik naar de muur kijk

zet het eens op brecourt en dat je naar het midden kijkt

@clubje /cg_drawfps 1 voor fps te veranderen com_maxfps 76/125 :)

DesorteD
23 juni 2004, 08:26
http://users.pandora.be/spinnenkop/593.JPG :bow: :bow:

check high detail op de gun (alles high en 1600*1280) dit is nu wel in een hoekske maar als ik gewoon rond loop tusse 350-450 (nieuwe drivers graka) :applause:

ge kijkt naar de grond/muur...dan ist ni moeilijk...

hidden
23 juni 2004, 12:44
drivers.. das maybe een idee :P ...

clubje
23 juni 2004, 16:02
@clubje /cg_drawfps 1

thx

ik heb altijd ongeveer 60.
Niet echt goed zeker want mijn pc is nog geen maand oud en specs:

amd 2800
512 ram
radeon 9800 pro
windows xp
80 giga hd en nog geen 10 gebruikt.

en als ik in de lucht kijk of tegen een muur, maakt geen verschil.

Infected-dog
23 juni 2004, 16:15
gekijkt naar de muur :sleep: kan ik ook mijn com_maxfps op 1000 zetten ze dan haal ik zekers 600-700 als ik naar de muur kijk

zet het eens op brecourt en dat je naar het midden kijkt

@clubje /cg_drawfps 1 voor fps te veranderen com_maxfps 76/125 :)
can't blame a guy 4 tying :naughty:

-=ICDI=-Metalman
23 juni 2004, 18:17
de hoge fps zitten precies allemaal in het geheugen want gullie hebt allemaal zo'n goeii geheugen. ik heb een AMD 2600+, ati asus 9600XT en 1024 mb apacer ram en toch haal ik maar 70-80 frames met drops tot 20. wel men textures op high. maar mischien dat ik meer krijg als ik nu OCZ geheugen steek met lage timings ofzo? iemand raad?

ChildeRoland
23 juni 2004, 18:49
@clubje: zet vsync eens af
@Metalman: toevallig geen maxfps ingesteld?

-=ICDI=-Metalman
23 juni 2004, 18:54
jawel, denk dak 125 heb ingesteld maar hij haalt da nooit nie. kan ook zijn dak op te hoge instellingen speel voor deze kaart dak geen 125 frames haal. ook redelijk onstabiel mijn frames maarja. sparen voor nieuwe vga kaar en nieuw geheugen denk ik. ofwel is gewoon mijne config niet goed ingesteld. maar ge vind ook zoweinig tweaks he. op vroegere games konde een instelling verzetten naargelang hoeveel geheugen ge had steken en zoveelste hoger uw geheugen zoveelste meer frames maar hier gaat da precies nie

clubje
24 juni 2004, 20:07
@clubje: zet vsync eens af


thx, het schiet idd de hoogte in. Heb max fps op 125 gezet en heeft dan ook altijd 125 als ik naar een muur kijk. In de lucht ongeveer 80.

Nog enkele vraagjes: het is toch de bedoeling je fps zo hoog mogelijk te hebben, dus waarom zou je er een maximum opzetten eigenlijk?

En ik heb vsync afgezet, maar ik DENK dat ik niet echt een vermindering in schoonheid van beeld zie, wat zou er moeten minder mooi zijn?

grtz ;)

hidden
24 juni 2004, 20:27
fps vastzetten door max fps is om zo een stabiele fps te krijgen (constant 125) Zodat ge de voordelen van de quake 3 engine kunt gebruiken:
Met 125 fps spring je verder en kan je op bepaalde plaatsen raken waar je normaal niet kunt naar springen.

Ik dacht dat vsync uw fps gelijkstelde met de fps van uw beeldscherm dacht ik.. allez .. iets totaal overbodig

clubje
24 juni 2004, 20:59
Met 125 fps spring je verder en kan je op bepaalde plaatsen raken waar je normaal niet kunt naar springen.



Hoe bedoel je dan?
Dat bv in de SP-missie van Stalingrad, waar vele open plaatsen 'gesloten zijn' (je kan er niet heen lopen, terwijl er geen muur is) je dat wel kan met hogere fps?

heb ik geprobeerd, lukt niet...

da_znatcher
25 juni 2004, 15:51
ier haal ik rond de 200 frames op 1280x1240
amd xp 2600+
512 mb ram ddr
geforce 4 ti 4200 64mb
:applause:

TiM007
25 juni 2004, 16:05
Hoe bedoel je dan?
Dat bv in de SP-missie van Stalingrad, waar vele open plaatsen 'gesloten zijn' (je kan er niet heen lopen, terwijl er geen muur is) je dat wel kan met hogere fps?

heb ik geprobeerd, lukt niet...

mp e sp dunno

scel
25 juni 2004, 16:19
dat je 125 fps hebt betekent niet dat je dan ineens 3 meter verder kan springen he... ik vind het sowieso niet zo veel voordelen hebben in cod...

Battousai
25 juni 2004, 16:30
dat je 125 fps hebt betekent niet dat je dan ineens 3 meter verder kan springen he... ik vind het sowieso niet zo veel voordelen hebben in cod...
nahja tussen 30-60 fps en constant 125 fps zit er veel verschil het is zowiezo al niet goed dat je fps Bv. van 200 naar 600 switcht om de 2 seconden, en lage/hoge fps heeft vooral nadelen/voordelen bij een spraytechniek

Springfield
25 juni 2004, 17:01
nahja tussen 30-60 fps en constant 125 fps zit er veel verschil het is zowiezo al niet goed dat je fps Bv. van 200 naar 600 switcht om de 2 seconden, en lage/hoge fps heeft vooral nadelen/voordelen bij een spraytechniek

gij zit een spray beest eh ;) :p

Patman
25 juni 2004, 17:55
springfield

speel es op een 21 inch met 800*600

ik denk toch da ge wel wa bomen kunt zagen dan
der zijn dan echt veel zagetandjes...

Carrotman
26 juni 2004, 09:23
http://users.pandora.be/spinnenkop/593.JPG :bow: :bow:

check high detail op de gun (alles high en 1600*1280) dit is nu wel in een hoekske maar als ik gewoon rond loop tusse 350-450 (nieuwe drivers graka) :applause:
ma gij zijt god gij :eek:
600 fps halen, LOL... ik haal met moeite 80 :( :p

Carrotman
26 juni 2004, 09:26
@clubje: zet vsync eens af

Da's misschien nog iets voor mij, hoe zet ge vsync af? of aan?

clubje
26 juni 2004, 13:09
Da's misschien nog iets voor mij, hoe zet ge vsync af? of aan?

in de options natuurlijk
ik denk ergens bij advanced.
Je fps schiet de hoogte in, maar eerlijk gezegd vind ik 60 fps of 125 fps even lekker spelen...

DesorteD
26 juni 2004, 15:39
in de options natuurlijk
ik denk ergens bij advanced.
Je fps schiet de hoogte in, maar eerlijk gezegd vind ik 60 fps of 125 fps even lekker spelen...

t is een groot verschil :)
zonder 125 fps kan je bepaalde plaatsen niet bereiken

scel
26 juni 2004, 15:54
76 werkt toch meestal ook wel dacht ik hoor :)

clubje
27 juni 2004, 12:13
t is een groot verschil :)
zonder 125 fps kan je bepaalde plaatsen niet bereiken

nogmaals: wat bedoel je daar dan concreet mee?

|BwT|-Stimpie
27 juni 2004, 12:23
Sorry foutje :crazy:

DesorteD
27 juni 2004, 12:29
nogmaals: wat bedoel je daar dan concreet mee?

op dawnville aan axis spawn heb je een houten verhoog, daar kan je helemaal opklimmen als je 125 fps hebt, anders raak je daar niet op.

hidden
27 juni 2004, 15:09
op neuville kun je dan bvb bijna overal op de daken lopen etc...
Dus als ge mensen ziet op plaatsten daar ze normaal ni moeten zijn dan zijn dat mensen met (+)125 fps


Maar nog steeds wil ik wweten hoe ik bij die 125 kan raken ><