PDA

Volledige versie bekijken : BF vietnam start niet op



psycho1
21 juni 2004, 14:06
yu
ben daarjuist bg vietnam gaan kope
ik kom thuis
ik instal heel de game
heb de laatste patch instald
ik steek cd1 in ik wil het spel opstarte
en het logo van vioetnam komt
en dan zegt hij da ik de juiste cd rom moet insteke

ma ik heb ze alle 3 al geprobeerd en bij elke cd rom zegt hij dat :doh:

weet iemand hoe ik dit kan oplossen???

vishnusixclix
21 juni 2004, 14:15
eens proberen opstarten met de andere cd's ?

Volgens mij was CD 1 niet per sé de opstart CD.

It's worth a try :)

psycho1
21 juni 2004, 14:17
ik heb ze alle 3 al geprobeerd

EagleEye
21 juni 2004, 14:18
eens proberen opstarten met de andere cd's ?
Volgens mij was CD 1 niet per sé de opstart CD.



ma ik heb ze alle 3 al geprobeerd en bij elke cd rom zegt hij dat :doh:

:wtf:

__________________________

Probeer eens al u andere game-cd's uit u drives te halen

oberon_sedai
21 juni 2004, 14:29
just re-install.

[deleted]
21 juni 2004, 14:31
[deleted]

psycho1
21 juni 2004, 14:31
g-force 4 460
P4 3000 me hp
512 dual ddr

dus daaraan kan het ni liggen

psycho1
21 juni 2004, 18:10
weet niemand hoe ik dit kanoplosse?

K3nsh1n
21 juni 2004, 18:18
tligt toch ni aan u pcspecs ze :S al es de moeite gedaan om te herinstalere?

EagleEye
21 juni 2004, 18:19
het kan daar ook aan liggen eh :baard:
gij snapt die baard smiley niet :p

psycho1
21 juni 2004, 18:55
heb zelf al geformateerd :angry:

oberon_sedai
21 juni 2004, 18:56
weird. zeker dat em legit is.
probeer anders eens een no-cd .exe

[deleted]
21 juni 2004, 18:59
[deleted]

psycho1
22 juni 2004, 12:21
btw waarom zie ik nergens een exe file staan?

oberon_sedai
22 juni 2004, 12:33
of je cdrom's zijn fuxorred (grote twijfel, aangezien hij de installatie afwerkt), of je installed die in een pad dat je verkeerdelijk door hebt.

doe eens een zoektocht naar BfVietnam.exe op al uw partities en in al uw dir's.

psycho1
22 juni 2004, 12:39
juist gedaan.
hij vind da wat er al staat het start logo
mja daar is juist het zelfde gezaag :doh:

str0ntj3
22 juni 2004, 12:47
da "gezaag" krijgt ge alleen maar bij illegale CD's of bij een slechte (niet werkende) no-cd en al die andere troep...

oberon_sedai
22 juni 2004, 12:56
juist gedaan.
hij vind da wat er al staat het start logo
mja daar is juist het zelfde gezaag :doh:


no offence, maar dees begrijp ik totaal niet.

psycho1
22 juni 2004, 12:56
da "gezaag" krijgt ge alleen maar bij illegale CD's of bij een slechte (niet werkende) no-cd en al die andere troep...

moeste het nog ni geleze hebbe, ik zei da ik het gistere ben gaan kope
dus daaraan zal het ni ligge




no offence, maar dees begrijp ik totaal niet.
als ge insteld vraagt hij om een shortcut te zette op u desktop he.
het zelfde (shortcut) vinde terug in u map waar het is geinstaleerd.
da bedoelde ik

wotter
22 juni 2004, 13:15
Misschien kan het fout zijn, maar vroeger kon ik bf1942 ook nimeer opstarten.
Ik kreeg ook alleen het logo van bf en verder niets. Ik heb andere drivers gedownload van mijn videokaart en daarna werkte het wel. Probeer eens andere drivers van je graka te downloaden en te installeren

EDIT: kzie juist da em de cdrom ni vond, vreemd, al eens op google gezocht?

Fax
22 juni 2004, 13:17
heb je de niet-legale versie geinstalled ervoor ?

psycho1
22 juni 2004, 14:25
heb je de niet-legale versie geinstalled ervoor ?

ben toen thuisgekome en direct geinsteleerd
daarvoor nooit illigale cd's geprobeerd