PDA

Volledige versie bekijken : traag!



loes1982
21 juni 2004, 11:00
ik heb een amd 64 3000+,creative audigy 2 zs, asus radeon 9600xt,512mb ram.
en als ik bf1942 speel,als ik op esc duw laad die dat scherm fucking traag!of als je van de een kaart naar de andere gaat ook, hoe kan dat met zo een systeem?

m4nTiS
21 juni 2004, 11:06
1) wa verstade gij onder traag?

2) welk soort ram hebde? SDRAM OF DDRAM?

3) 512 is ni slecht maar 1024 DDRAM is altijd beter :p

Exit
21 juni 2004, 11:46
alle programma's in achtergrond sluiten, virusscanner disablen tijdens gamen, eens bekijken wat geheugengebruik is tijdens spelen .... plaats geneg op harde schijf voor swapfile? Traag schijven? ......

Rapturo
21 juni 2004, 12:21
miss trojan ofzo of een ander virus dat den boel vertraagd

Stevo (belgium)
21 juni 2004, 12:25
Kunt ge da es timen? want vrouwen zijn zo ongeduldig :ironic:

stelly
21 juni 2004, 12:56
Kunt ge da es timen? want vrouwen zijn zo ongeduldig :ironic:

stel dat het een vrouw is alstublieft begint ze hier dan nie lastig te vallen he, da is hier ergens de tweede vrouw die ik zie na 6maand, keep them here for god sake

@loes: als je snellere laadtijden wil zal je zeker je ram moeten upgraden

Mesandar
21 juni 2004, 13:12
ik heb een amd 64 3000+,creative audigy 2 zs, asus radeon 9600xt,512mb ram.
en als ik bf1942 speel,als ik op esc duw laad die dat scherm fucking traag!of als je van de een kaart naar de andere gaat ook, hoe kan dat met zo een systeem?

ik heb da ook
maar ze bedoeld volgens mij dat ze, NA een potje bf, als ze op escape klikt, heel lang moet wachten vooraleer het internet scherm terug openfloept...
ik heb dat ook en ik zou niet weten hoe dat komt ... ik heb da altijd gehad
trojan kan het niet zijn, want ik had bf al voor de internet tijd(voor onze pc internet kende ;)) en hij ging toen ook zo traag ... dus virussen kunnen het al niet zijn ...

Stevo (belgium)
21 juni 2004, 13:20
Twas ma een lol he vent ffs :ironic:

chris(belgium)
21 juni 2004, 14:20
deze post is immers van chris(belgium), ik heb per ongeluk da van mijn zus gebruikt!

ik heb ddr geheugen, ddr400, en onder traag versta ik, als ik op esc duw, dan zie ik eerst de balk van windows, dan een zwart scherm, en dan komt heeel traag het menu.ik had het ook op mijn oude pc, dat probleem.

str0ntj3
21 juni 2004, 14:21
2) welk soort ram hebde? SDRAM OF DDRAM?


DDRAM zeker, want in die 64bits zijn geen SDRAM mobo's gemaakt.


Drivers up 2 date?
achtergrond programma's al is uitgezet, want me 512mb is da rap vol
9600XT zijn nie echt superkaarten, mss de resolutie wa minder zette.
wordt je PC niet te warm?
die creative pakt wel veel FPS af, omdat da een hoge geluidsprocessor is. onboard geluid is daarentegen nog altijd wa beter!

chris(belgium)
21 juni 2004, 14:21
oh ja, ik heb een maxtor 80GB schijf, ik weet niet echt welke.maar binnenkort krijg ik een nieuwe.(de oude hd is dan ook nog van mijn oude pc)

chris(belgium)
21 juni 2004, 14:22
miss trojan ofzo of een ander virus dat den boel vertraagd


alles anders is snel.

str0ntj3
21 juni 2004, 14:23
oh ja, ik heb een maxtor 80GB schijf, ik weet niet echt welke.maar binnenkort krijg ik een nieuwe.(de oude hd is dan ook nog van mijn oude pc)
je harde schijf zal het zeker al nie zijn
drivers creative : www.creative.com
drivers 9600xt : www.ati.com
drivers mobo : (was u moederbord eigenlijk, merk + type)

chris(belgium)
21 juni 2004, 14:24
DDRAM zeker, want in die 64bits zijn geen SDRAM mobo's gemaakt.


Drivers up 2 date?
achtergrond programma's al is uitgezet, want me 512mb is da rap vol
9600XT zijn nie echt superkaarten, mss de resolutie wa minder zette.
wordt je PC niet te warm?
die creative pakt wel veel FPS af, omdat da een hoge geluidsprocessor is. onboard geluid is daarentegen nog altijd wa beter!


maar als je de systeemeisen bekijkt, dan zit dat van mij er wel heel hoog boven, dus da klopt van geen kanten!

chris(belgium)
21 juni 2004, 14:25
je harde schijf zal het zeker al nie zijn
drivers creative : www.creative.com
drivers 9600xt : www.ati.com
drivers mobo : (was u moederbord eigenlijk, merk + type)

alles is up to date, ik heb een asus k8v se deluxe

chris(belgium)
21 juni 2004, 14:26
ik heb da ook
maar ze bedoeld volgens mij dat ze, NA een potje bf, als ze op escape klikt, heel lang moet wachten vooraleer het internet scherm terug openfloept...
ik heb dat ook en ik zou niet weten hoe dat komt ... ik heb da altijd gehad
trojan kan het niet zijn, want ik had bf al voor de internet tijd(voor onze pc internet kende ;)) en hij ging toen ook zo traag ... dus virussen kunnen het al niet zijn ...

bij mij hetzelfde!

vishnusixclix
21 juni 2004, 14:40
Chris:

Dit is niet meer dan normaal.

BF42 neemt ongeveer 350+ MB aan RAM geheugen in beslag. Windows XP heeft gemakkelijk 200MB nodig (als I-Explorer openstaat & paar andere proggies) Dus als jij gespeeld hebt moet de comp eerst héél het geheugen leegmaken om daarna terug Windows in te laden. Dit is de oorzaak van je gestelde "traagheid".

Tja, BF42 & BFV zijn nu eenmaal veel RAM-eisende games. 512 is al het minimum. 1024MB RAM is voor ons BFers geen overbodige luxe...

Mesandar
21 juni 2004, 23:20
voila, bf zuigt gewoon op da gebied ...
daarom heb ik t liefst da ze mij kicken opt einde van n spelleke :p want dan laad da ni zo traag

Seraph
22 juni 2004, 03:03
ik heb da ook
maar ze bedoeld volgens mij dat ze, NA een potje bf, als ze op escape klikt,...

Alt-F4 the fastest way to end a battlefield game. :)

str0ntj3
22 juni 2004, 08:45
Alt-F4 the fastest way to end a battlefield game. :)
doe ik ook altijd zo.

Mesandar
22 juni 2004, 13:15
Alt-F4 the fastest way to end a battlefield game. :)

ja duh, doe ik ook tegenwoordig, mor als ge nu op ne slechte server zit, duurt alt + f4 EN opnieuw opstarten van bf even traag ...

mor t is duidelijk, er is ni echt n oplossing

chris(belgium)
22 juni 2004, 20:32
ok, ik was bang dat het aan mijn pc lag!

mercikes

bye