PDA

Volledige versie bekijken : starforce 3.0



El Jerros
17 juni 2004, 21:44
Ik denk dat de meesten onder jullie wel al gehoord hebben over de nieuwe starforce protectie hebben gehoord. Ik heb op een forum dit gelezen:
klik (http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33763491)

Ik ben tegen warez, en kopieerbeveiligingen zullen wel nodig zijn zeker maar dees gaat toch te ver vind ik. Als ze al achter u rug dingen gaan installeren

Kriz
17 juni 2004, 22:56
TrackMania bevat ook die beveiliging. Toen ik het spel voor de eerste keer wou starten kreeg ik de melding dat het 'copy-protection' geïnstalleerd was en dat de pc moet herstarten...

Maar hetzelfde heb je bij sommige audio cd's ook al. Misschien is da ook StarForce 3, geen idee, maar de eerste keer dat je ze in je pc stopt vragen sommige ook om de installatie van een of ander dink te installeren... (soms ook gewoon een mediaspeler die benodigd is om gewoon de cd af te spelen :wtf:)

chellesan
17 juni 2004, 23:04
ik vind het ook schandalig hoor, maar ja wa kun je er aan doen, zo zorgen ze er wel voor da je naar warez grijpt en dan recklameren ze, trouwens op de site van codemaster hebben ze een tool gezet om die spyware van starforce er af te zwieren, nooit koop ik nog een spel van codemaster met hun stomme beveiligingen toch :angry:

S3TH
28 juli 2004, 00:43
Ik heb het ook, en heb niet eens DTM 2 of dergelijke geinstalleerd...

Maar die beveiliging zat ook al bij Painkiller?
Anyway, dees suckt en pissed me off :mad:

Kriz
28 juli 2004, 11:23
Macrovision (http://www.tweakers.net/nieuws/33529) heeft een nieuwe beveiliging uitgevonden.

Die installeert ook iets op de pc, maar het is _geen spyware :unsure:.

Dat ze :angry: niks installeren en wat doen aan die warez manne zelf ><