PDA

Volledige versie bekijken : Mouse accel



DaMasta
15 juni 2004, 11:37
Heb een search gedaan en vind dus niets over hoe ik mouse accelleration kan afzetten in BF1942. Ben altijd al gewend geweest om zonder accel te spelen en het is dus enorm irritant om er mee te spelen. :/

Darkie
15 juni 2004, 11:40
Mogelijkheid om af uit te schakelen ?
denk nie dat da mogelijk is :s

Looks like a job for the bengiemaster (^^)
euhm
mja, ben ook gewent van normaal zonder te spelen
mor achter een tijdje zijde da gewend ze

Greets

Mesandar
15 juni 2004, 12:39
wa is accelleration? :unsure:

is da da ge beweegt me uw muis of zoiet?

Exit
15 juni 2004, 14:24
veronderstel gas geven met muis? of da de muis versneld bij bewegen?

... meer uitleg over accell .....

DaMasta
15 juni 2004, 14:47
accel on = hoe sneller je beweegt met muis hoe meer afstand je crosshair aflegt
accel off= hoe snel je ook beweegt afstand blijft hetzelfde

Mesandar
15 juni 2004, 23:16
is onmogelijk aan te passen ... maar vind accel on veel handiger alsk eerlijk mag zijn ...

Soyuz
16 juni 2004, 01:40
ik heb al VEEEEEEEEEEEEEEEEEEL games gespeeld en k heb dr nog nooit last van gehad..;zelfs ni gemerkt dat het bestond...

Exit
16 juni 2004, 08:18
Is het dan wel van BF? geen prog in win draaien of dergelijke?

Mouse speed veranderen dan ....

SniperSonic
16 juni 2004, 10:09
Als je een Logitech muis hebt kan je volgende progrje gebruiken: Logitech Advanced MouseWare Utility (http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/BE/NL,CRID=1792,contentid=5274,OSID=1,softwareid=6819 ).

Werkt perfect bij mij...
Je kan hier verschillende instellingen doen zoals:
Muisversnelling behouden
Muissnelheid behouden
Tracking optimalisatie
Knoptoewijzigingen behouden
...


Als ik wissel tussen BF en Windows gebeurt het regelmatig dat mijn duimknop dezelfde functie krijgt als de linkerknop en dat mijn snelheid settings naar de haaien zijn. Effe op de knop Toepassen drukken en back to normal...

En je kan het op elk moment starten of afsluiten...

oberon_sedai
17 juni 2004, 11:16
link werkt niet ?

SniperSonic
18 juni 2004, 15:21
link werkt niet ?


Logitech heeft de site blijkbaar aangepast, mijn muis staat er nu zelfs niet meer op :sad: (Mouseman dual optical)

link moet zijn Advanced Mouseware (http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/BE/NL,CRID=1793,contentid=6003,OSID=1,softwareid=6819 )