PDA

Volledige versie bekijken : toetsen wisselen



bartichello
12 juni 2004, 19:16
kan je software matig of via een of andere windows instellingen toetsen van je keyboard omdraaien. vd de powerknop insert maken op de sleep knop home,... zoja hoe doe je dit... zou het ten zeerste aprecieren wnat mijn keyboard zo krijgen zal mijn gamen goed houden(als ik ze zo laat als ze nu zijn speel ik veel te slecht want ben dat totaal nie gewend)

st3ph3n
13 juni 2004, 11:15
In Windows kan je de waarde van "Scancode Map" in het register aanpassen, maar de meeste (alle ?) games werken rechtstreeks op het toetsenbord (ipv via het Windows-register). Bovendien weet ik niet zeker of je speciale toetsen zoals Sleep en Power kunt wijzigen...

* Welk spel bedoel je ?
* Welk toetsenbord heb je juist ?

Steven

PS: dit is wat de search oplevert over Scancode Mapping (http://games.telenet.be/forum/search.php?searchid=32736)

bartichello
13 juni 2004, 12:40
is een gewoon toetsenbord.(voor zover ik wete toch) spel is enemy territory.

wimpius
13 juni 2004, 13:14
ja, dat zou idd handig zijn voor games. Zo ondervind ik af en toe wel hinder van die windowsknop tussen cntrl en alt. Zou deze uit te schakelen zijn?