PDA

Volledige versie bekijken : Bulletproof FTP @ 3HDD's ga niet



amdr
12 juni 2004, 11:14
Hoiz,

ik heb sinds gisteren adsl2fit eindelijk aangekregen en natuurlijk wil ik graag een ftp serverke opzetten e :D

Maar ik heb dus 3 hdd's die derop moeten maar bij Bulletproof FTP krijg ik dat dus niet klaar e!

Hij neemt altijd 1tje als root hdd en die eronder kan ik dan niet zien :sad: Ik had dan ook al geprobeerd met snelkoppelingen maar die zag ik niet staan als ik op de FTP ging...

Weten jullie mss een oplossing voor dit probleem? 3 HDD's op 1 ftp dus...

xxx amdr

vinteg
12 juni 2004, 12:09
mss in raid zetten zodat ze aanzin worden als 1 enkelle harddisk?

amdr
12 juni 2004, 12:21
mss in raid zetten zodat ze aanzin worden als 1 enkelle harddisk?
Dan bennek al men data kwijt, no thx :p

amdr
13 juni 2004, 12:23
up :sad: