PDA

Volledige versie bekijken : adobe premier 6.0



P!nK
11 juni 2004, 18:00
ik wil zo een movieke maken.
maar als ik dan export timeline en dan movie en dan zo in een movie zet zo eerst kies ik codex etc.
maar als ik da tesamen doe krijg ik zo zwart beeld.
als ik geluid toevoeg dan hoor ik da wel maar aleen zwart beeld.
HELP ME! :help:

P|tt@
11 juni 2004, 18:12
als ik geluid toevoeg dan hoor ik da wel maar aleen zwart beeld.
HELP ME! :help:


Leg me uit hoe je alleen een zwart beeld hoort =]


http://www4.hccnet.nl/404/index.cfm?fuseaction=cursussen.HomeCursussen&id=20&pagina=1

P!nK
11 juni 2004, 18:59
ik wil zeggen als ik er geluid toevoeg in die timeline en ik zet da om hoor ik het geluid en men beeld is zwart.

P|tt@
11 juni 2004, 21:12
't is ma n grapke ze :D
De gids gelezen die'k gepost heb? Daar staat de uitleg in.