PDA

Volledige versie bekijken : CoD server



eattea
11 juni 2004, 13:04
Welk programma kan je gebruiken om een CoD server op te zetten? Of moet je altijd via Start Server een server opzetten?

Speedyke
11 juni 2004, 13:30
je moet MS DOS opstarten om een cod server op te zetten :unsure:

eattea
11 juni 2004, 14:04
Kan je ietsjes duidelijker zijn ... met gewoon MS DOS opstarte ben ik vrij weinig

PiXeL
11 juni 2004, 14:38
Start eerst en vooral MS DOS en dan typ je het volgende:

format c:

eattea
11 juni 2004, 14:47
Ben jij ff een geni... :s

PiXeL
11 juni 2004, 14:48
Wie stelt hier de domme vragen? :doh:

Check dan ten minste de readme (in het boekje) van COD?

hidden
11 juni 2004, 14:49
Start eerst en vooral MS DOS en dan typ je het volgende:

format c:

":rofl:" ... :ironic:
te oud...

Ik vrees dat dit topic u ni veel ga helpen... Hebt ge alles al geprobeerd hebt en op google e.d gaan zoeken on zo?
Het telenet forum is momenteel op een redelijk laag niveau gezonken :p
Tenzij het uw laatste hoop is... run away !! run far away!

maar euh.. om toch geen klant te verliezen.. voor alle andere CoD related stuff .. plz feel free to stay :)
( constructief constructief! Happy thoughts!! happy happy happy :crazy: )

hidden
11 juni 2004, 14:50
Wie stelt hier de domme vragen? :doh:

Check dan ten minste de readme (in het boekje) van COD?

jup daar gade da zeker vinde...
Dit is een forum, bedoeld om vragen te beantwoorde. Als ge het ni weet .. doorverwijzen. of zwijgen.

PiXeL
11 juni 2004, 14:51
Daarom dat ik het zeg, omdat in een readme alles te vinden is. :p

NaaiT
11 juni 2004, 21:30
http://www.klep2mania.be/telenet/codonline.php#5

Ge kunt dus ni echt ne ferme server opzette, of ge zou ene moete kope. Wel goe voor 2-3 man op te steke.

en OMG @ replies... :wtf: :naughty:

*closed*