PDA

Volledige versie bekijken : Fps drops in de Maps Neuville & Brecourt



-=MAD=-SponsB
9 juni 2004, 11:36
Ejz mensen,

ik heb het volgende probleem, ik krijg ineens fps drops in Brecourt en Neuville en dan blijft hij op 6 fps hangen, dit gebeurt meestal naar 3 a 4 minuten en de rest van de maps heb ik geen problemen...iemand die hier de oplossing van weet???

Bij voorbaat dank

Greetzz konijntje

Davion
9 juni 2004, 12:00
Welke graka hebde ?

update de drivers ervan eens !

btw nVidia-ATi-XGI-S3 hiere ! :p

Darkie
9 juni 2004, 12:28
Ejz mensen,

ik heb het volgende probleem, ik krijg ineens fps drops in Brecourt en Neuville en dan blijft hij op 6 fps hangen, dit gebeurt meestal naar 3 a 4 minuten en de rest van de maps heb ik geen problemen...iemand die hier de oplossing van weet???

Bij voorbaat dank

Greetzz konijntje

Pc specs + al es geprobeert reinstal
en al de rest van de zevering gedaan?
check ook es FAQ of ge daar niks vindt

btw elo nVidia :p

Springfield
9 juni 2004, 12:37
/com_maxfps 76
option/iets/syn every frame: no
option systems alles op low zetten

de mijne :p NVIDIA GeForce4 Ti 4800 SE

tRcd
9 juni 2004, 12:44
Ejz mensen,

ik heb het volgende probleem, ik krijg ineens fps drops in Brecourt en Neuville en dan blijft hij op 6 fps hangen, dit gebeurt meestal naar 3 a 4 minuten en de rest van de maps heb ik geen problemen...iemand die hier de oplossing van weet???

Bij voorbaat dank

Greetzz konijntje

ik had eerst met men geforce 4 ti 4200 constant 125 (soms eens 110)
tegewoordig hebbek alsek inzoom rond de 80/90

iemand enig id?

Davion
9 juni 2004, 12:51
Llo Dark :)

Aan ulle problemen:

Installeer niet alleen de laatste nieuwe drivers van uw graka, maar ook de laatste nieuwe van uw chipset !

btw met nen GeForce4 Ti4600+ zoude wel zeker alles op High en Extra en Trilineair moette kunnen zetten zenne, wel ZONDER FSAA en AF !

en die maxfps gedoe da staat bij mij op 500 ofzo, ik zie graag mijn fps :p

Hier draait CoD vlot op 1024*768, 32bit, Trilinear, alles op het mooiste, en daarboven nog 16*AF en 6*FSAA, dus met nen GeForce4Ti moet da zeker te doen zen zenne !!

Snake
9 juni 2004, 12:52
Llo Dark :)

Aan ulle problemen:

Installeer niet alleen de laatste nieuwe drivers van uw graka, maar ook de laatste nieuwe van uw chipset !

btw met nen GeForce4 Ti4600+ zoude wel zeker alles op High en Extra en Trilineair moette kunnen zetten zenne, wel ZONDER FSAA en AF !

en die maxfps gedoe da staat bij mij op 500 ofzo, ik zie graag mijn fps :p

Hier draait CoD vlot op 1024*768, 32bit, Trilinear, alles op het mooiste, en daarboven nog 16*AF en 6*FSAA, dus met nen GeForce4Ti moet da zeker te doen zen zenne !!

Ma gij hebt toch ne Radeon 9800XT :)

-=MAD=-SponsB
9 juni 2004, 12:54
specs;

1,7ghz
geforce 3ti200 64 mb ( btw up to date )
1,ghz ram`

( ik probeer even met alles op Low en de Sync off ;)

Snake
9 juni 2004, 12:56
specs;

1,7ghz
geforce 3ti200 64 mb ( btw up to date )
1,ghz ram

Ik heb dezelfde videokaart als u, en ik had hetzelfde probleem als ik de ForceWare drivers installeerde. Installeer dus oudere drivers, de 30.82 zijn zo ongeveer de beste voor uw kaart.

Darkie
9 juni 2004, 12:59
even ter info
Forceware drivers zijn niet voor Geforce 2,3 en 4 gemaakt
maar speciaal voor de geforce FX series
dus ge zijt best (kzeg wel normaal hé !!!!), met de detonator drivers
kunde vinden op files sectie van games.telenet.be

Greets

st0rmr1d3r
9 juni 2004, 13:42
ik had eerst met men geforce 4 ti 4200 constant 125 (soms eens 110)
tegewoordig hebbek alsek inzoom rond de 80/90

iemand enig id?
ik had ( heb nu nieuwe en tis slechter ) ne geforce 4 ti 4200 met agp8x blablabla :sleep: 120 fps ,en alsek inzoomde VOOR de laatste patch 80 90 op groene maps als brecourt

nu met Geforce 4 ti 4200 agp8x :sleep: :) had ik er nog 30 :) .

nieuwe graka doet er niets aan ,spel is compleet verlagged

Predz
9 juni 2004, 13:47
ik had da ook zwaar op brecourt (met al die struiken/ bomen en al) maar ik had wel alle grafische opties op max gezet (wie had nu gedacht dat een GF5600 een spel gebaseerd op de oude quake3 niet aankan :eek: )
oplossing is simpel: zet uw instellingen lager

ZoidBerg
9 juni 2004, 18:07
komt amma door pb imo
en diene command pb_sleep 250 of pb_sleep 500 werkt toch ni echt goe

troid
9 juni 2004, 20:00
idd, hier ook gf4t4200 vroeger 125 fps constant, nu 80-90. Spel is echt verlagged :sad:

ZoidBerg
9 juni 2004, 20:05
ik eb nen gforce fx 5600(256 ram) en haalde voor pb constant 120 fps
Snipen op maps als brecourt/bocage ga nimme kheb ma 10/20 fps nimme ask inzoom maja da ligt naart schijnt aan de fx kaarten. Is idd verlagged en wsl door pb

Springfield
9 juni 2004, 20:59
pb_sleep 500
option/performence zet daar alles op low of minimum
option/settings zet daar ook alles op low
/com_maxfps 125 of 76 of 333