PDA

Volledige versie bekijken : Probleem met Server ' HQ '



ZyphO
8 juni 2004, 19:45
Als ik HQ wil spelen op onze server dan toont hij dat blauw cirkeltje met die vraagteken is maar als de tijd op is dan blijft dat gewoon zo. Je kan dan niet die radio zetten. En als dit soms lukt dan telt hij geen punten op....

Reinstall al gedaan .....

TiM007
8 juni 2004, 19:46
Als ik HQ wil spelen op onze server dan toont hij dat blauw cirkeltje met die vraagteken is maar als de tijd op is dan blijft dat gewoon zo. Je kan dan niet die radio zetten. En als dit soms lukt dan telt hij geen punten op....

Reinstall al gedaan .....

nie scr_hq_scorelimit 0 zette e
da kan t probleem zijn :)

ZyphO
8 juni 2004, 20:09
nie scr_hq_scorelimit 0 zette e
da kan t probleem zijn :)


Ik heb ook nu dat iedere keer een warning krijgt van PB

*WARNING* :Punkbuster Has detected Old Server Version 1.078

/pb_sv_update
/pb_sv_enable werkt aan geen kanten

:edit: HQ werkt nu

TiM007
8 juni 2004, 20:55
Ik heb ook nu dat iedere keer een warning krijgt van PB

*WARNING* :Punkbuster Has detected Old Server Version 1.078

/pb_sv_update
/pb_sv_enable werkt aan geen kanten

:edit: HQ werkt nu

je zal manueel de server files van site mogen gaan halen jongen heb je link nog nodig? of kan je dat zelf vinden?