PDA

Volledige versie bekijken : [error] codmp.exe moet afgesloten worden



byter
8 juni 2004, 17:28
PC Specs:
AMD XP 2100+
GF4 Ti 4200 128mb (leadtek)
512 ddr
kt3 ultra2 moederbord (gebruik onboard sound)
OS: Win XP pro + SP1
Router: Speedtouch 510i

oke het zit zo; sinds patch 1.3 van call of duty begon het spel te crashen
altijd zeer random crashes ..soms kon ik 2 uur spelen zonder probs en af en toe crashte ik al na 1 minuut ingame
bij patch 1.4 verergerde het

CoDMP.exe moet afgesloten worden (http://www.boomspeed.com/byter/codmperror.JPG)
handtekening van de fout (http://www.boomspeed.com/byter/codmpcrash.JPG)

dingen die ik al gedaan heb ->
- clean install Win XP pro + SP1 + dx9.0b & Call of Duty met laatste patch; daarna alle detonator 4x.xx & forceware 5x.xx geprobeerd
dit waren de enigste dingen die installed stonden, voor de rest alles afgesloten wat niet nodig was
-> nog steeds codmp.exe die crashed

- CoD installed op mijn andere PC (AMD athlon tb 1.5ghz; gf4mx; win2k uptodate; 256mb ddr; onboard sound)
-> geen crashes; maar zoals ge ziet ook een verschillende (en slechtere) setup

- Acitivsion support gecontacteerd:
de hele faq afgelopen (servercache.dat,set cl_motd,...)
telkens DXDIAG moeten sturen; stuurden me van ene driver pagina naar de andere maar alles was al up to date...
scandisk moeten runnen -> negatief
..etc
-> nog steeds codmp.exe die crashed

opmerking : op 1 map van het spel (mp_brecourt) heb ik nog nooit een crash ge had :\
dawn car harbor rail etc zijn niet te doen

ik heb geen flauw idee wat deze errors veroorzaakt ...maar als ik soms meer dan 5x moet reconnecten op een war is de fun er snel vanaf

iem idee over hoe ik dit kan oplossen ?

TiM007
8 juni 2004, 19:56
PC Specs:
AMD XP 2100+
GF4 Ti 4200 128mb (leadtek)
512 ddr
kt3 ultra2 moederbord (gebruik onboard sound)
OS: Win XP pro + SP1
Router: Speedtouch 510i

oke het zit zo; sinds patch 1.3 van call of duty begon het spel te crashen
altijd zeer random crashes ..soms kon ik 2 uur spelen zonder probs en af en toe crashte ik al na 1 minuut ingame
bij patch 1.4 verergerde het

CoDMP.exe moet afgesloten worden (http://www.boomspeed.com/byter/codmperror.JPG)
handtekening van de fout (http://www.boomspeed.com/byter/codmpcrash.JPG)

dingen die ik al gedaan heb ->
- clean install Win XP pro + SP1 + dx9.0b & Call of Duty met laatste patch; daarna alle detonator 4x.xx & forceware 5x.xx geprobeerd
dit waren de enigste dingen die installed stonden, voor de rest alles afgesloten wat niet nodig was
-> nog steeds codmp.exe die crashed

- CoD installed op mijn andere PC (AMD athlon tb 1.5ghz; gf4mx; win2k uptodate; 256mb ddr; onboard sound)
-> geen crashes; maar zoals ge ziet ook een verschillende (en slechtere) setup

- Acitivsion support gecontacteerd:
de hele faq afgelopen (servercache.dat,set cl_motd,...)
telkens DXDIAG moeten sturen; stuurden me van ene driver pagina naar de andere maar alles was al up to date...
scandisk moeten runnen -> negatief
..etc
-> nog steeds codmp.exe die crashed

opmerking : op 1 map van het spel (mp_brecourt) heb ik nog nooit een crash ge had :\
dawn car harbor rail etc zijn niet te doen

ik heb geen flauw idee wat deze errors veroorzaakt ...maar als ik soms meer dan 5x moet reconnecten op een war is de fun er snel vanaf

iem idee over hoe ik dit kan oplossen ?

als u 3d kaart overclockt is da op standaard clocks zetten en anders moet je u sound settings veranderen.

Snake
8 juni 2004, 20:05
De kans is groot dat het aan uw drivers ligt. Probeer echt veel verschillende drivers, en wees er zeker van da ge uw vorige drivers goed geuninstalled hebt.

byter
8 juni 2004, 20:12
mja heb net rtcw installed -> crashte onmiddelijk toen ik serv joinde (kan natuurlijk ook an l4mp zen cfg liggen :p )
dus ofwel gfx kaart kaputt of iets met koeling of q3 engine die fokt :\

thx anyway !

weird da brec wel nog nooit crashte :o

byter
8 juni 2004, 21:21
weird shit imo
speel hier kotor uur zonder probs

wil codden ..crash binne de minuut telkens :\

morge es win2k probere :'(

amdr
8 juni 2004, 21:32
oude nvidia drivers installe
forceware sux...

ChildeRoland
8 juni 2004, 21:52
RAM al getest met memtest?

byter
9 juni 2004, 11:32
RAM al getest met memtest?

yup :<

maar ik ga nu eens win2k ipv winxp eropzetten
had al linux op andere partitie maar der waren geen linux binaries voor cod wat installen pak moeilijker maakte :o

Davion
9 juni 2004, 12:48
Installeer eens de laatste chipset drivers voor je mobo !
Installeer de laatste nieuwe ForceWare die WHQL-signed is ( d8 dat dat de 51.xx was )
Doe eens een virusscan
Doe eens een Ad-Aware scan
Defragmenteer ook eens :D

En idd als er iets is dat overclocked staat => terugclocken, desnoods UNDERclocken !

byter
9 juni 2004, 16:05
Application exception occurred:
App: (pid=1184)
When: 6/9/2004 @ 14:18:33.531
Exception number: c0000096 (privileged instruction)

:o

BlizzErD
9 juni 2004, 22:05
heb juist hetzelfde probleem :sad:

als ge een oplosing vind laat hier dan is iets weten

byter
11 juni 2004, 20:18
blizzerd kunt ge u specs es zeggen ;>
kwam op ander forum een thread tegen en iedereen met dit probleem had amd athlon xp processor

die dingen worden te warm -> game onstabiel

met men case open crashed cod (nog) niet

mrjack
11 juni 2004, 20:56
hopelijk heb ik het niet kheb ook AMD, mss ligt het ook aan je G-force?

byter
11 juni 2004, 21:06
die processors worden bij "sommige" te warm

shiftyke
12 juni 2004, 14:09
delete servercach in je main

Djaar
12 juni 2004, 15:06
Mijn prob is dat heel mij pc crasht als ik cod aan het spelen ben , dan kan ik niets meer doen ook geen ctrl alt del , alt F4 . Het enigste wat ik kan doen is rebooten door middel van me reset knop op m'n pc :( , dit is dus vree irri voor gathers en wars ... specs staan in sig .. :help:

l4mp
12 juni 2004, 15:44
specs:

amd 3200+ temps 38°C
512ddr
9600xt

ruimschoots genoeg voor cod

kheb tijdje gespeeld zonder probs ineens willek meedoen met war 2e map carentan crash ik reboot ik rejoin crash zo zeker 5x gedaan .....
de map ervoor was brecourt niet gecrashed.

kheb geen temps prob, geen slechte ram, geen slechte gfx, heb al versch drivers geprobeerd, reinstall cod, packs van draaiende server gehaald, en nog geen resultaat.

shiftyke
12 juni 2004, 18:57
maar als je dat probleem hebt na 1.3 te instalere$
dat cod altijd crasht dan moet in je main server cach deleten

byter
12 juni 2004, 19:05
maar als je dat probleem hebt na 1.3 te instalere$
dat cod altijd crasht dan moet in je main server cach deleten

dit was niet de oorzaak ..khad ook wel de activision FAQ geprobeerd, tis nie omda da bij sommige het prob is da da bij iedereen is :\

shiftyke
14 juni 2004, 16:33
how jaja
maar bijt me neus niet af he :p