PDA

Volledige versie bekijken : sporza => storingen



Th3 aLmIgHtY
5 juni 2004, 17:45
is dit bij iedereen dat bij de nieuwe zender sporza storingen in het beeld zijn ?

the evil ganon
5 juni 2004, 18:00
is dit bij iedereen dat bij de nieuwe zender sporza storingen in het beeld zijn ?

Zover ik weet hier niet.:)

Close_Up
5 juni 2004, 18:05
de storingen waren hier alleen de eerste dag. Nu is dat opgelost, wel heb ik nog een complete fucked up teletekst op sporza

SenSor
5 juni 2004, 18:06
Hier ook niet.
Ik weet dat ze bij de launch van Sporza enkele problemen hebben gehad.

Btw, check #sporza op irc.quakenet.org
irc://irc.quakenet.org/sporza

Warlock
5 juni 2004, 18:18
als ik da via de video neem is da al een stuk beter bij mij

Blackend
11 juni 2004, 21:19
Das een andere zender die daar tussenloopt. Heb dat hier ook gehad.

Waarschijnlijk staat u hertz voor dat kanaal ergens op 2xx.xx hz, terwijl dat voor mensen die antenne van Duisburg zijn op 427.25Mhz moet staan... :x

Had hetzelfde prob hier, opgelost door op 427.25Mhz te zetten..

Quetzacotle
12 juni 2004, 02:01
Hadden hier thuis ook last van slechte ontvangst. Maar vanaf 11/06/2004 hebben ze een tweede frequentie gegeven aan sporza om dat op te lossen (in Limburg toch :) ). Nu geen enkel probleem meer.

50Euro
12 juni 2004, 02:10
Dat geluid klink hier soms scherp/dof.. :music:

Yuksel
12 juni 2004, 08:03
Hier blijft er maar storing opzitten :help: .

Twoline
12 juni 2004, 08:18
Dat geluid klink hier soms scherp/dof.. :music:


Yep bij ons ook, geluid is soms erg raar. Sporza wordt volgens mij uitgezonden vanop mars want teletekst is hier ook helemaal geflipt, zinnen weg enzo :crazy: .