PDA

Volledige versie bekijken : [OT] Zoek de fout



Springfield
5 juni 2004, 02:42
Hier mag je screenshots posten van CoD only wat er fout is en jullie moeten de fout zoeken, alle andere post zijn nie toegelaten. Als er teveel spam komt sluiten we de boel maar tot een saai plaatsje van spammers

Ik begin: http://www.gameclan.be/extra/images/zoek.jpg

Speedyke
5 juni 2004, 02:49
ez : map => railyard => heeft brits wape vast => railyard = german russian :p

Mayh3M
5 juni 2004, 08:34
Al lang geen CoD meer gespeeld maar is dat normaal dat die zo'n keltisch kruis (of hoe ge het ook noemt) boven z'n kop heeft?

Featherfoot
5 juni 2004, 09:36
Al lang geen CoD meer gespeeld maar is dat normaal dat die zo'n keltisch kruis (of hoe ge het ook noemt) boven z'n kop heeft?

ja, zo heeft elke Duitser er een boven zijn hoofd hangen.
Bij de russen, amerikanen en britten hangt daar iets anders boven.
Maar die weet ik nie precies

Wieweuh
5 juni 2004, 09:53
nie altijd he
in sommige servers zijn die bollekes bove de mannekes van u eigen team weg
:woohoo:

st0rmr1d3r
5 juni 2004, 10:51
ez : map => railyard => heeft brits wape vast => railyard = german russian :p
denk dat ie mp44 omgekeerd vast heeft

Featherfoot
5 juni 2004, 10:52
nie altijd he
in sommige servers zijn die bollekes bove de mannekes van u eigen team weg
:woohoo:

hmm zo bennek eigelijk nog nooit ne server tegegekomen.
maar ik geloof u wel ze.

Speedyke
5 juni 2004, 10:55
denk dat ie mp44 omgekeerd vast heeft
neg. is duidelijk een model van een bren

Wieweuh
5 juni 2004, 10:56
denk dat ie mp44 omgekeerd vast heeft
kdenk toch da da een bren is
ben is op server geweest waar op brecourt britten tege duitsers was

:confused:

DesorteD
5 juni 2004, 11:01
denk dat ie mp44 omgekeerd vast heeft

t is een bren :p
ziet ge aan de lader waarin de kogels steken, bij een mp44 is da "recht" bij een bren staat die krom

Springfield
5 juni 2004, 11:10
het is idd die Bren :)

/rcon devmap mp_railyard
/give all
/reconnect
join een team, kies wapen
/give all
switch u gun via u scroller, niet via 1,2 anders gaat het nie
zo kun je alle wapens hebben :bow:

Darkie
5 juni 2004, 11:11
Next fout plz ;)

Wieweuh
5 juni 2004, 11:11
en hoe komt die daar :s

Springfield
5 juni 2004, 11:17
Next fout plz ;)

http://www.gameclan.be/extra/images/zoek1.jpg

dees vind ik persoonlijk te gemakkelijk

ElemenTiM
5 juni 2004, 11:32
http://www.gameclan.be/extra/images/zoek1.jpg

dees vind ik persoonlijk te gemakkelijk


ik speel geen cod maar...
die da daar neffe ligt heeft een pf vast? :unsure:

Darkie
5 juni 2004, 11:45
http://www.gameclan.be/extra/images/zoek1.jpg

dees vind ik persoonlijk te gemakkelijk
euh like
sinds wanneer hebben germans russian rifle's
en dan nog op depo...
Next !! ;)

KilL
5 juni 2004, 11:59
twaren tot hier toe makkelijk geef nu nekeer nen moeilijke :)

Springfield
5 juni 2004, 12:12
euh like
sinds wanneer hebben germans russian rifle's
en dan nog op depo...
Next !! ;)

.... er is nog 1 ding die rifle en nog iets :)


ik speel geen cod maar...
die da daar neffe ligt heeft een pf vast? :unsure:

dat is normaal als je die wapen toelaat op de server natuurlijk :)

ElemenTiM
5 juni 2004, 12:23
dat is normaal als je die wapen toelaat op de server natuurlijk :)


mja, wist ni eens dat er pf's waren in cod :unsure:

Darkie
5 juni 2004, 12:30
.... er is nog 1 ding die rifle en nog iets :)

enja ge staat in die "olietanks?"
anyway ge staat er nie voor, ge staat daar in :p

again :p NEXT :p

Greets

Darth-Falcon
5 juni 2004, 12:40
das allemaal getweaked da is er fout ja :tongue:

mrjack
5 juni 2004, 12:41
Hij staat in de olietank, of hij is weg... maar hoe doe je da of is dat gewoon een bug

Featherfoot
5 juni 2004, 14:20
lol, da haddek nog nie door da ze in die tank stonden.
kvond al raar da daar zoveel schaduw was.
:crazy:

Speedyke
5 juni 2004, 15:03
das allemaal getweaked da is er fout ja :tongue:su! nurt

Wazzie
5 juni 2004, 16:35
er staan nog muren op die pic















(graptje he pol ;) )

ZoidBerg
5 juni 2004, 17:07
ez : map => railyard => heeft brits wape vast => railyard = german russian :p
speedy is right

Leuk initiatief spring :p

F0x
5 juni 2004, 17:49
.... er is nog 1 ding die rifle en nog iets :)



dat is normaal als je die wapen toelaat op de server natuurlijk :)

ge kunt toch ni crouchen met een pf?

Mayh3M
5 juni 2004, 17:58
ge kunt toch ni crouchen met een pf?
is geproned op die pic :x

scel
5 juni 2004, 18:02
ge kunt toch ni crouchen met een pf?
volgens mij toch wel hoor :wtf:

Wieweuh
5 juni 2004, 23:06
waarom zou da nie kunne
das de beste positie om met een panzerfaust te schiete :p

hidden
6 juni 2004, 12:43
waarom zou da nie kunne
das de beste positie om met een panzerfaust te schiete :p

Mja zeker als ge zo een beetje meer naar de grond aant zien ze.
Ik denk tooch dat ik al een stuk of vier man vlak voor mij heb zien ontploffen.

Springfield
13 juni 2004, 17:09
dajackal @ chicken (http://www.geocities.com/vantorrerobby/chickendajackal.jpg)

chicken face (http://www.geocities.com/vantorrerobby/chickenface.jpg)

chicken sex (http://www.geocities.com/vantorrerobby/chickensex.jpg)

allien ?!?!?! (http://www.geocities.com/vantorrerobby/codallien.jpg)

yup you have been caught ;) (http://www.geocities.com/vantorrerobby/hypertake.jpg)

zoek de fout 3 (http://www.geocities.com/vantorrerobby/zoekfout.jpg)

demo's van chickenrun & greeny's look a like cheat is coming up :scream:

Tr!ckY*
13 juni 2004, 17:32
dajackal @ chicken (http://www.geocities.com/vantorrerobby/chickendajackal.jpg)

chicken face (http://www.geocities.com/vantorrerobby/chickenface.jpg)

chicken sex (http://www.geocities.com/vantorrerobby/chickensex.jpg)

allien ?!?!?! (http://www.geocities.com/vantorrerobby/codallien.jpg)

yup you have been caught ;) (http://www.geocities.com/vantorrerobby/hypertake.jpg)

zoek de fout 3 (http://www.geocities.com/vantorrerobby/zoekfout.jpg)

demo's van chickenrun & greeny's look a like cheat is coming up :scream:

Sorry, this site is temporarily unavailable!
The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. Visit our help area for more information.

Access to this site will be restored within an hour. Please try again later.

geocities owned :ironic:

Springfield
13 juni 2004, 18:51
http://www.geocities.com/vantorrerobby/

lukt het nu?

NaaiT
13 juni 2004, 18:55
nee :p

as et een troost kan zijn: ik em ze wel gezien :)
mor tis eig altij etzelfde :p

DaJackal
13 juni 2004, 20:42
the chicken-move ownz all :applause:

Darkie
13 juni 2004, 21:18
I want to see them :(
Plaats ze ergens anders online :p
want geocities pwnd NOT

Greets

DaJackal
13 juni 2004, 22:02
dajackal@chickenmove demo (http://users.pandora.be/dajackal/cod/dajackal@chickenmove.zip)

enjoy :p

ge moet nog .dm_2
achter de bestandsnaam zetten :)

ZyphO
13 juni 2004, 22:59
Hier mag je screenshots posten van CoD only wat er fout is en jullie moeten de fout zoeken, alle andere post zijn nie toegelaten. Als er teveel spam komt sluiten we de boel maar tot een saai plaatsje van spammers

Ik begin: http://www.gameclan.be/extra/images/zoek.jpg

Bren is niet mogelijk op de map railyard ;).

Het is German vs Russian :)

Alleen Britten hebben de bren

[deleted]
13 juni 2004, 23:09
[deleted]

Tr!ckY*
14 juni 2004, 07:05
Geweldig!


Alleen spijtig dat dat antwoord al enkele dagen geleden gegeven is. :woohoo:


rofl kging net etzelfde replyen :tongue: :(

Springfield
14 juni 2004, 08:21
nice zypho :p

als ik via hier ga lukt het zenne http://www.geocities.com/vantorrerobby/ ale bij mij toch

hidden
14 juni 2004, 14:07
how the fook doede da eigelijk :cry:

DaJackal
14 juni 2004, 14:10
how the fook doede da eigelijk :cry:
? :p ..

Tr!ckY*
14 juni 2004, 18:10
nice zypho :p

als ik via hier ga lukt het zenne http://www.geocities.com/vantorrerobby/ ale bij mij toch

alleen chickensex werkt..

Springfield
14 juni 2004, 19:03
alleen chickensex werkt..

ale van ik werkt alles :sad:

mrjack
14 juni 2004, 19:11
Hoe heb je da chicken gedoe gemaakt? :p wil je die demo eens online zetten :scream:

Springfield
14 juni 2004, 19:30
effe kort uitleggen :>

1) je hebt een server nodig waar ge RCON van hebt
2) type /rcon devmap mp_map (elke map u wilt)

nu moet je persoonelijk gaan :o

/cg_thirdperson 1 (echt leuk als ge fun wilt met u clan makers)
/god (onsterfelijkheid in this case niet nodig is wel fun als gezo teamkilt doet met rifle only ze schieten op u gaa niet dood jij op hem dood >;o) dfb werd boos als ik dat deed ;o )

chicken stuff >;o)

best met thirdperson 1, ga in phrone, gegaat achter uit in phrone, gejumpt en als ge thirdperson 1 hebt ziede wanneer gemoet op noclip moet drukken

beste is als je noclip bent bv. /bind 5 noclip als ge dit niet wilt doen doe je gewoon /noclip

als ge in kieken thingie en gewilt zijn face zien type je dit /cg_thirdpersonangle 180 voor face en 360 voor normaal weer en als je wat meer afstand van u ventje wilt kun je dit doen /cg_thirdpersonrange 1000000 zeer ver :> beste is 100 ofzo :)

gl & hf

Da Nick
14 juni 2004, 20:14
MP raylard is duitse tegen de russen en de duitser heeft een Bren LMG vast en dat is een Engels wapen

DaJackal
15 juni 2004, 10:35
the chickenmove :> (http://users.pandora.be/dajackal/cod/dajackal@chickenmove.zip)
ge moet nog wel .dm_2 bij de filenaam zetten :)

Bad Religion
15 juni 2004, 11:49
kheb altijd geweten dat die haxed :sad:

this dus eindelijk uitgekomen -> your so busted springfield :p

scipicore
15 juni 2004, 16:40
kheb altijd geweten dat die haxed :sad:

this dus eindelijk uitgekomen -> your so busted springfield :p

da is eigelijk wel :x cg_thirdperson 1 = hax :o

scipicore
15 juni 2004, 16:57
Das Eigelijk Feitelijk wel


FOCKING COOL

DaJackal
15 juni 2004, 17:26
Das Eigelijk Feitelijk wel


FOCKING COOL
duidelijk niet over u eigen aant praten ;)

[B\\'R]yourmoth
15 juni 2004, 19:29
effe kort uitleggen :>

1) je hebt een server nodig waar ge RCON van hebt
2) type /rcon devmap mp_map (elke map u wilt)

nu moet je persoonelijk gaan :o

/cg_thirdperson 1 (echt leuk als ge fun wilt met u clan makers)
/god (onsterfelijkheid in this case niet nodig is wel fun als gezo teamkilt doet met rifle only ze schieten op u gaa niet dood jij op hem dood >;o) dfb werd boos als ik dat deed ;o )

chicken stuff >;o)

best met thirdperson 1, ga in phrone, gegaat achter uit in phrone, gejumpt en als ge thirdperson 1 hebt ziede wanneer gemoet op noclip moet drukken

beste is als je noclip bent bv. /bind 5 noclip als ge dit niet wilt doen doe je gewoon /noclip

als ge in kieken thingie en gewilt zijn face zien type je dit /cg_thirdpersonangle 180 voor face en 360 voor normaal weer en als je wat meer afstand van u ventje wilt kun je dit doen /cg_thirdpersonrange 1000000 zeer ver :> beste is 100 ofzo :)

gl & hf
Hebde allemaal die commands zelf gevonden of hebde die van nen site zou wel tof zij.Ik weet alleen van die commands voor ut.

Springfield
15 juni 2004, 19:36
van uit spel RTCW :) geleerd van iemand

LoNe
16 juni 2004, 12:16
cheaters.....pfffffff

lol das wel fun :applause:

tRcd
16 juni 2004, 12:17
duidelijk niet over u eigen aant praten ;)

Sc!pi0 > *

Geen twijfel aan :)

BC*M@tr!X
16 juni 2004, 18:51
Da Nick MP raylard is duitse tegen de russen en de duitser heeft een Bren LMG vast en dat is een Engels wapen




eum lol?....

(kweet nie hoe da je quote moet doen :p)

Tr!ckY*
16 juni 2004, 19:15
Da Nick MP raylard is duitse tegen de russen en de duitser heeft een Bren LMG vast en dat is een Engels wapen




eum lol?....

(kweet nie hoe da je quote moet doen :p)

rechtsonder zo :unsure:

Springfield
16 juni 2004, 22:11
ik zoek een deftige site waar ik screens kan uploaden

DaJackal
16 juni 2004, 22:14
ga niet offtopic!

ps: ik zoek een deftige site waar ik screens kan uploaden
hebt ge telenet of adsl skynet? :)

Darkie
16 juni 2004, 22:38
Gratis webspaces met asp & php ondersteuning

-Lycos (www.lycos.nl)

-Brinkster (www.brinkster.com)

Greets

vyeate
16 juni 2004, 22:46
ge moet voor die domeinnamen na 1 jaar betalen en ge moet minimaal voor 2 jaar ingeschreven zijn

Darkie
16 juni 2004, 23:18
Gratis webspaces met asp & php ondersteuning

-Lycos (www.lycos.nl)

-Brinkster (www.brinkster.com)

Greets

Jah hij vraagt nie achter domeinnamen
mor wel achter webspace...

Springfield
30 augustus 2004, 23:14
zoek de fout xD (http://users.pandora.be/vonhausevalke/springfield/bom1.jpg)



zoek de fout 2 :o (http://users.pandora.be/vonhausevalke/springfield/bom.jpg)

^^pathfinder^^
30 augustus 2004, 23:42
eumh, kdenk dat ge de bom nie op de loop kunt planten, en zeker nie int midden van de gang

StickyPummel
31 augustus 2004, 00:02
en dan nog de bom planten bij B bombspot en maken dat A bombspot ontploft !

probeer da maar ne keer ;).

If ya need demo tell me ^^

Darkie
31 augustus 2004, 00:07
en dan nog de bom planten bij B bombspot en maken dat A bombspot ontploft !

probeer da maar ne keer ;).

If ya need demo tell me ^^

Bring it on :)

Nat. Selection
31 augustus 2004, 00:15
zoek de fout xD (http://users.pandora.be/vonhausevalke/springfield/bom1.jpg)


sticky in team.be, das pas e fout, die noob :p :p :p

Springfield
31 augustus 2004, 00:24
sticky in team.be, das pas e fout, die noob :p :p :p

nee is teambe.tdm.cocap :p :unsure:

eCu-
31 augustus 2004, 00:45
zoek de fout ... (http://users.pandora.be/ahrend/demo's/hitreg1.avi)

lalala

DaJackal
31 augustus 2004, 00:47
http://users.pandora.be/dajackal/cod/djk@harborkotjump.rar

lalala :p

Carrotman
31 augustus 2004, 01:16
zoek de fout ... (http://users.pandora.be/ahrend/demo's/hitreg1.avi)

lalala
omg 10 fps :angry: :woohoo:

iJsMaNNeTjuH`
31 augustus 2004, 01:26
http://users.pandora.be/dajackal/cod/djk@harborkotjump.rar

lalala :p

eazy, gooi je nade in het gat, wacht je 3 a 4 seconden, krijg je boost van de nade vlieg je op't dak, kan je ook op dawnville spawn axis en nog op zoveel plaatse :ironic:

hidden
31 augustus 2004, 01:28
zoek de fout ... (http://users.pandora.be/ahrend/demo's/hitreg1.avi)

lalala


Ik snap em ni :unsure: ... :cry:

DaJackal
31 augustus 2004, 01:57
omg 10 fps :angry: :woohoo:
dat is altijd als je er een avi van maakt

ik had pakt 125 fps :p

eCu-
31 augustus 2004, 01:58
omg 10 fps :angry: :woohoo:

:rofl:

nog nooit een movie gemaakt wortel ? :rofl:

Carrotman
31 augustus 2004, 02:31
:rofl:

nog nooit een movie gemaakt wortel ? :rofl:
jawel..maar mijn fps blijft hetzelfde dan... :angry: :woohoo:

reejalietie
31 augustus 2004, 02:37
Ik snap em ni :unsure: ... :cry:


zoals je kan zien schiet eCu met zijn sniper op het ventje, cod zegt het was ernaast terwijl het wel heel duidelijk op het ventje was

Carrotman
31 augustus 2004, 03:06
ik zag da ventje ni eens lol

Nat. Selection
31 augustus 2004, 09:39
hoe kunt ge daar nu zien dat het Echt OP het ventje was? als ge de frames een voor een beziet is't nog nie duidelijk zichtbaar waar de kogel komt aangezien em direct unscoped...

(naar mijn gevoel was't op de muur ervoor geschoten...)

eCu-
31 augustus 2004, 10:51
ik zal vanaaf dieje screen tonen waar ge ziet dat het er dus duidelijk op is !
ik zit nu op nen andere pc omda men wireless ambetant deed en da is nu binnen voor alles na te kijken ...

sebiet een nieuwe verbinding :applause:

V3t3r@n
31 augustus 2004, 11:31
welke verbinding?

eCu-
31 augustus 2004, 12:09
wireless verbinding , ik had zo'n verbinding waar ik om de 2 minuten ne lagstoot had van 2-3 seconden , de laatste tijd had ik ook ventrilo lag ... Ook door da wireless ... Dienen ene van dieje winkel zei dat hem er is naar ging zien ma tis hopeloos , ge kunt daar niks aan doen ... WOEI NE NIEUWE ROUTER !!! :applause:

Snake
31 augustus 2004, 12:11
hee?

ik heb ook een router!

^^pathfinder^^
31 augustus 2004, 12:31
aha, kheb ook zo van die lag stoten, en we hebben ook wireless netwerk, mss liggen die fucking lag stoten daar aan

eCu-
31 augustus 2004, 12:39
aha, kheb ook zo van die lag stoten, en we hebben ook wireless netwerk, mss liggen die fucking lag stoten daar aan

ik weet de exacte naam nimeer maar is dat ene van B-link of D-link kweet nimeer , ma dajackal had hetzelfde probleem als mij en u ... Die router is gewoon fucked up !!! smijt da weg imo !!

thooW!
31 augustus 2004, 12:44
dajackal@chickenmove demo (http://users.pandora.be/dajackal/cod/dajackal@chickenmove.zip)

enjoy :p

ge moet nog .dm_2
achter de bestandsnaam zetten :)

Gij kieken :woohoo:

thooW!
31 augustus 2004, 12:47
sticky in team.be, das pas e fout, die noob :p :p :p

:sleep:

Nat. Selection
31 augustus 2004, 13:08
ik zal vanaaf dieje screen tonen waar ge ziet dat het er dus duidelijk op is !
ik zit nu op nen andere pc omda men wireless ambetant deed en da is nu binnen voor alles na te kijken ...

sebiet een nieuwe verbinding :applause:

eindelijk wat minder stress tijdens war's, als ecu alsenige overblijft en net voor ie zeer snel moet defuse ff 5 seconde 999 valt =p

V3t3r@n
31 augustus 2004, 13:23
:sleep:

:love: :love:
Thoowtje (Got the Boob's)


Un P'tit
Coucou
HYPER
ENSOLEILLE

Mayh3M
31 augustus 2004, 13:47
ik weet de exacte naam nimeer maar is dat ene van B-link of D-link kweet nimeer , ma dajackal had hetzelfde probleem als mij en u ... Die router is gewoon fucked up !!! smijt da weg imo !!
D link prolly

DiLinja
31 augustus 2004, 15:17
yup you have been caught ;) (http://www.geocities.com/vantorrerobby/hypertake.jpg)


:love: jossefieneke :love:

StickyPummel
31 augustus 2004, 16:14
zoek de fout ... (http://users.pandora.be/ahrend/demo's/hitreg1.avi)

lalala


ooit gehoord van armshots O_o. Dan zijn ze niet direct dood eh :s

zjatkop
31 augustus 2004, 16:19
MORGE TERUG NAART SCHOOL IS ZWAAAAR FOUT :angry:

samme007
31 augustus 2004, 16:44
jep :sad: :cry:

Wieweuh
31 augustus 2004, 16:49
Zoek de fout (http://groups.msn.com/_Secure/0QADpAo4TZX5N*4bgJU*ZNbPsYtnLF24oOAPJYo8Ah439a1rN1 OZOpOfXQTYVGRDbI1FHYMG6f189jmZ!7iF8NKtXO7vd4vyyzoz pAgBwIx0/blauw.jpg?dc=4675487149544944168)

tip: tis blauw :unsure:

dfchristophe
31 augustus 2004, 17:07
moeilijkheidsgraad =0.5???

Wieweuh
31 augustus 2004, 17:21
moeilijkheidsgraad =0.5???
euhm


nee :unsure:

eCu-
31 augustus 2004, 17:27
ooit gehoord van armshots O_o. Dan zijn ze niet direct dood eh :s

kga nu de screen uppen , het is in de nek/schouder ... en moest het een armshot zijn , voorwa zie ik dan geen bloed xplain ??

//edit : http://users.pandora.be/ahrend/screenshots/shot0086.tga

Springfield
31 augustus 2004, 17:50
als ge inzoomt zie je dat je meer op de muur zit dan op ventje :)

eCu-
31 augustus 2004, 18:16
50/50 spring !

Springfield
31 augustus 2004, 18:25
ik denk 60/40

Nat. Selection
31 augustus 2004, 19:52
50/50 spring !

wel dan blijft het nog steeds een feit dat AL die ?!?-thingy's zich onduidelijk, "maybe, maybe not", just wel of just nie voordoen in meestal amper e paar tiende van ne second...

Thobes
31 augustus 2004, 20:57
alle, begin weer ni e :p

JOM

Springfield
31 augustus 2004, 21:52
alle, begin weer ni e :p

JOM

het is jong

limburgs accent gehoord jom maar tis jong :eek: :unsure: :unsure: :help:

Thobes
31 augustus 2004, 22:07
het is jong

limburgs accent gehoord jom maar tis jong :eek: :unsure: :unsure: :help:

omg :p

'k Ben van oostvl, ik zeg JONG, ma ik schrijf JOM :evil:


:help:

StickyPummel
1 september 2004, 18:17
back ot

is niet echt een fout hier, maar is eens leuk om te doen :)

http://users.telenet.be/Zoid/Screenies/Guns/

dank aan zoid voor webspace ^^

ZoidBerg
1 september 2004, 18:21
back ot

is niet echt een fout hier, maar is eens leuk om te doen :)

http://users.telenet.be/Zoid/Screenies/Guns/

dank aan zoid voor webspace ^^
Np stickzOr :p

Speedyke
1 september 2004, 18:22
zo donker ;o

DaJackal
1 september 2004, 18:24
zo donker ;o
bij u ook ze maar alles word verlicht door het geglow van die mannekes :p

Speedyke
1 september 2004, 18:26
bij u ook ze maar alles word verlicht door het geglow van die mannekes :p
hrhr toch niet :tongue:

StickyPummel
1 september 2004, 18:27
zo donker ;o

in CoD ligt uw gamma hoger, dus is het ook lichter.

buiten cod ziet ge die gamma niet, dus is het dan de standaard 1 gamma.

Daarom zo donker ...

Speedyke
1 september 2004, 18:29
in CoD ligt uw gamma hoger, dus is het ook lichter.

buiten cod ziet ge die gamma niet, dus is het dan de standaard 1 gamma.

Daarom zo donker ...
wrm ziede bij andere cfgs dan wel die gamma op screens ;o

StickyPummel
1 september 2004, 18:32
wrm ziede bij andere cfgs dan wel die gamma op screens ;o


mss spelen die op r_fullscreen 1 ;)
ik speel op r_costumweidth 1280 - r_costumheith 1024
of wa ist :p
en r_fullscreen 0

kannek zonder problemen swappen naar windows met alt-tab, terwijl mijn scherm evengroot is als fullscreen 1 (kijk screens, bovenaan en onderaan ziede bruine dingen, da zijn die randen ;))

Speedyke
1 september 2004, 18:34
chique dinges :p

Wazzie
1 september 2004, 18:39
Als je een bepaald script/proggie gebruikt voor demos te runnen (bv. seismovision) , gebruikt dat soms een andere config en dus ook andere gamma, als ge dan screen pakt, zit je dus met standaard gamma, dus veel donkerder.

scipicore
1 september 2004, 20:04
http://users.pandora.be/scipio/CoD-Stuff/

WA IS HIER MIS!???

ZoidBerg
1 september 2004, 21:01
http://users.pandora.be/scipio/CoD-Stuff/

WA IS HIER MIS!???
Ge ebt te lage fps?

Thobes
1 september 2004, 21:37
Ge ebt te lage fps?

²

ma, ge moogt niet met scip lachen:(

Hij heeft p2

("I have a pentium2 400mhz...")

:p

edraket
9 september 2004, 13:46
lol das goeie :p