PDA

Volledige versie bekijken : Request voor auto-demo recording



amdr
1 juni 2004, 12:45
Llo,

Ja, gelijk den thread naam zegt. Zijn er ni van die scriptjes die automatisch demo's recorde elke keer ge server joint?
Ik bedoel dus zoals in rtcw /cg_autoaction 7... Want standaard zit da precies niet in cod :)

xxx amdr

DesorteD
1 juni 2004, 12:59
in rtcw zorgde osp daarvoor...

in CoD hebben we PaM als competitie mod mb dat dit een van de features wordt van toekomstige releases.
Een script dat ervoor zorgt dat er auto matisch demos worden genomen zonder een of ander command in te geven telkens als ge een server joined is denkek niet mogelijk.
Denk eerder dat je daarvoor een mod als osp(pam?) zoals in rtcw voor nodig hebt.

amdr
1 juni 2004, 13:19
in rtcw zorgde osp daarvoor...

in CoD hebben we PaM als competitie mod mb dat dit een van de features wordt van toekomstige releases.
Een script dat ervoor zorgt dat er auto matisch demos worden genomen zonder een of ander command in te geven telkens als ge een server joined is denkek niet mogelijk.
Denk eerder dat je daarvoor een mod als osp(pam?) zoals in rtcw voor nodig hebt.
Ondertusse al zelf ondervonde dat het dus door OSP is :)

Maar tis, standaard zit er de command cg_autoaction ook in cod en die stond op 1... hij doet gewoon niks :p

Bad Religion
1 juni 2004, 14:03
/recordautodemowhenjoininginstantserver_1

denk ik :ironic:

xxx vanzje

Daimao
1 juni 2004, 14:48
http://www.planetgamecam.com/

amdr
1 juni 2004, 15:38
/recordautodemowhenjoininginstantserver_1

denk ik :ironic:

xxx vanzje
wat ben jij cool ;O

Bad Religion
1 juni 2004, 16:53
wat ben jij cool ;O

echt ? oooh dank je :DDDDD

Darkie
1 juni 2004, 17:26
Stay ontopic ;)

Tr!ckY*
1 juni 2004, 17:48
wat ben jij cool ;O

vanz is idd leet tbh !

st0rmr1d3r
1 juni 2004, 20:01
soz had u ff verward me morbez :p

no idea tbfh

Lord Benno
5 juni 2004, 17:59
Hier (http://www.klep2mania.be/telenet/codrecord.php) staat waarsch. de oplossing voor je probleem :applause:

scel
5 juni 2004, 18:00
Hier (http://www.klep2mania.be/telenet/codrecord.php) staat waarsch. de oplossing voor je probleem :applause:
maar amdr bedoelt dat als hij gewoon een game joind, er AUTOMATISCH (zonder op een key te drukken) een demo start, en ook auto een screenie wordt genomen bij de scores.

Metochke
5 juni 2004, 19:16
in UT is da inbegrepen in demomanager. hebben ze ier in CO ook zo geen demomanager waarmee je auto kan reccen? must have tbh :)

Thobes
6 juni 2004, 00:32
amdr, gij tam zijn e :p

Te tam om op 1 knopke te drukken :)

amdr
6 juni 2004, 13:38
neeje, kvergeet da gewoon altijd, en das handig dat da bij rtcw/q3 auto ga :)