PDA

Volledige versie bekijken : Fusion Pack 1.0 voor CoD is gereleased!



-=BYE=-RiptoR
28 mei 2004, 15:01
Counterstrike had al een tijdje een Fusion Pack waarmee de graphics opgeschroefd worden en nieuwe content toegevoegd wordt.

Nu heeft ook CoD zo een Fusion Pack. Het FP bevat nieuwe en verbeterde graphics (high-res models,...), nieuwe geluidsefecten, en een nieuwe map.

Info en downloads kan je hier vinden : http://download.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=5282 :niceone:

DesorteD
28 mei 2004, 15:14
kspeel liever met alles op het laagste :) dus kmoet echt geen verbeterde gfx hebben =)

Tempest
28 mei 2004, 15:20
Hebde miss screens van die high res models en verbeterde graphics.

mrjack
28 mei 2004, 18:29
Ik speel met alles op 't hoogste, zo kan je wss de vijand beter zien

btw raad iemand het aan dit te downloaden?

byter
28 mei 2004, 18:33
uhm ik heb een licht vermoeden dat je dan niet meer op sv_pure "1" servers kan ?

meestermongool
28 mei 2004, 19:48
kspeel liever met alles op het laagste :) dus kmoet echt geen verbeterde gfx hebben =)


same :niceone:

dajenzzz
28 mei 2004, 21:12
kspeel liever met alles op het laagste dus kmoet echt geen verbeterde gfx hebben =)
wrm alles op het laagste als het hoger kan??

mrjack
28 mei 2004, 21:40
hm kweenie snellere gameplay mss?

frustro
28 mei 2004, 22:16
uhm ik heb een licht vermoeden dat je dan niet meer op sv_pure "1" servers kan ?

idd, net geinstalleerd & kon clanserver nimmeer op
files waar hm error op gaf gewist & nu geen probleem meer
enige wat nu nog anders is (denk/hoop ik) zijn opstartscherm & menuachtergrond... maarja... dat interesseert me echt niet :)

massief
28 mei 2004, 22:31
man alles op low ruled idd :applause: (gf4 mx :rofl: :p )

DesorteD
28 mei 2004, 22:35
Ik speel met alles op 't hoogste, zo kan je wss de vijand beter zien

btw raad iemand het aan dit te downloaden?


hmmm toch niet :p

DesorteD
28 mei 2004, 22:36
wrm alles op het laagste als het hoger kan??

ge ziet alles beter & beter om u te concentreren.

tRcd
28 mei 2004, 22:37
elke fps meer is de moeite

mrjack
29 mei 2004, 09:37
ge ziet alles beter & beter om u te concentreren.

Met slechtere grapx kunt ge op grote maps toch nie veel beter zien é

GreenY
29 mei 2004, 09:42
ik speel ook op aller laagste, anders doen m'n ogen pijn

Tr!ckY*
29 mei 2004, 10:13
man alles op low ruled idd :applause: (gf4 mx :rofl: :p )

same gf4 mx 440 :sad:

dus noodgedwongen alles opt laagste, maja boeit me nie :p

DesorteD
29 mei 2004, 10:27
Met slechtere grapx kunt ge op grote maps toch nie veel beter zien é

das bullshit tbh
kspeel in 640*480 & kzie alles minstens even goed als iemand die in 1200*... zit te spelen.
640*480 zorgt er ook dat ik veel stabielere fps heb zodat ik met 125 constante fps kan spelen.In de Q3 engine(q3,rtcw,cod,...) moet ge ervoor zorgen dat u fps stabiel op 76/125/333 staan om bepaalde jumps te kunnen halen of op bepaalde plaatsen te raken.

De donkere gebieden in een map werkt ge gewoon weg door u r_gamma te verhogen.

r_picmip 3
r_picmip2 0
het overbodige detail van de maps weg (r_picmip 3) & uiterst gedetailleerd mannekes(r_picmip2 0). Perfect contrast tussen target & omgeving.
r_picmip & r_picmip2 gaat niets aan u fps veranderen maar zorgt er wel voor dat bepaalde zaken gemakkelijker te zien zijn.

Co-
29 mei 2004, 12:50
das bullshit tbh
kspeel in 640*480 & kzie alles minstens even goed als iemand die in 1200*... zit te spelen.
640*480 zorgt er ook dat ik veel stabielere fps heb zodat ik met 125 constante fps kan spelen.In de Q3 engine(q3,rtcw,cod,...) moet ge ervoor zorgen dat u fps stabiel op 76/125/333 staan om bepaalde jumps te kunnen halen of op bepaalde plaatsen te raken.

De donkere gebieden in een map werkt ge gewoon weg door u r_gamma te verhogen.

r_picmip 3
r_picmip2 0
het overbodige detail van de maps weg (r_picmip 3) & uiterst gedetailleerd mannekes(r_picmip2 0). Perfect contrast tussen target & omgeving.
r_picmip & r_picmip2 gaat niets aan u fps veranderen maar zorgt er wel voor dat bepaalde zaken gemakkelijker te zien zijn.


idd ! ;)

Deletos
29 mei 2004, 17:42
ik speel op hoogste graphics en heb geen last van framedrops dus ben ik tevreden en mijn ogen doen zeker geen pijn

dajenzzz
29 mei 2004, 18:19
word de systeemeisen verhoogt door dat pack want mijn pc is ni meer van de nieuwste :sad:

-=ICDI=-Metalman
30 mei 2004, 11:29
nu ik dit geinstaleerd heb geraak ik op bijna geen enkele server meer. al men favorietse zijn weg en als ik ze opnieuw ingeef zegt hem da ze der al staan maar ik zien ze niemeer en als ge gewoon bij internet kijkt komen er ma een stuk of 10 servers op te staan. gekke dingen zijn het. ik denk dak het er maar terug ga afgooien. tenzij eimand raad weet?

Biz-Art
31 mei 2004, 17:26
thx for info,ging het juist dl en install mr zal COD laten zoals het is .....zonder dat pack.