PDA

Volledige versie bekijken : corrupt data



wecker
26 mei 2004, 19:17
Als ik een server join krijg ik altijd de fout :

Corrupt data
:sad: :help: :sad:

indien twijfel : ik heb een originele BF:V

zou iemand mij kunnen helpen ? Alvast bedankt :)

Bengie
26 mei 2004, 19:34
kunt ge SP spelen ?
Zijt ge zeker dat ge servers joined die dezelfde patch versie als gij hebben ?

Miss een reinstall proberen ,en deze keer met je virusscanner af,en zo min mogelijk proggies op de achtergrond.

Geen no-cd patch gebruiken , tis beter om een image te maken en te mounten

m4nTiS
26 mei 2004, 19:39
en om Bengie aan te vullen:

geen custom maps geinstalleerd die probs kunnen geven?

wecker
26 mei 2004, 21:15
k alles werkt terug, merci mannekes!

ADMIN : thread mag gesloten worden. :)

m4nTiS
26 mei 2004, 21:16
en wa was t dan?

wecker
27 mei 2004, 19:40
ik em da terug geinstalleerd gewoon :)

Wietblaadje
29 mei 2004, 07:00
kunt ge SP spelen ?
Zijt ge zeker dat ge servers joined die dezelfde patch versie als gij hebben ?

Miss een reinstall proberen ,en deze keer met je virusscanner af,en zo min mogelijk proggies op de achtergrond.

Geen no-cd patch gebruiken , tis beter om een image te maken en te mounten
idd ik heb et gemount met alcolhol 120%