PDA

Volledige versie bekijken : vraagje



freekwent
24 mei 2004, 20:47
waar vind ik de server van telenet voor bf1942.?

merci

Memphis
24 mei 2004, 20:55
u kijkt op de voorpagina, en ziet daar een knopje servers.

http://games.telenet.be/servers.php

alle, omda gij het zijt:

195.130.132.156:15567

btw, also noticed the sticky met paswoord en info?

Samohtt
25 mei 2004, 21:12
u kijkt op de voorpagina, en ziet daar een knopje servers.

http://games.telenet.be/servers.php

alle, omda gij het zijt:

195.130.132.156:15567

btw, also noticed the sticky met paswoord en info?

dat is de poort van de vietnam server, de bf server heeft hetzelfde ip maar andere poort: 14567
en geen paswoord

Memphis
25 mei 2004, 22:19
oei, forums weer door mekaar aant draaien :crazy:

soz

massief
26 mei 2004, 15:00
lol zie em gaan mé zijn basketsloefkes aan poortje wisselen :naughty:

stelly
26 mei 2004, 16:16
oei, forums weer door mekaar aant draaien :crazy:

soz

oeps we hebben een vishnu bij