PDA

Volledige versie bekijken : [probleem]zwart scherm



Deletos
22 mei 2004, 20:18
als ik 5 a 10 min speel dan blijft alles hangen en krijg ik zwart scherm en kan ik enkel reset gebruiken :sad:
hoe los ik dit op ?

specs
pentium 4 2.53ghz
768 ddr ram
ati radeon 9700 pro (4.5 drivers)

edit: soms komt er vpu recovery op

(heb al met search gezocht maar vond niks bruikbaar)

scel
22 mei 2004, 21:08
kweet niet of 4.5 nieuwste drivers zijn maar volgens mij moet je bij vpu recovery nieuwste drivers hebben? ;o

Deletos
22 mei 2004, 21:12
kweet niet of 4.5 nieuwste drivers zijn maar volgens mij moet je bij vpu recovery nieuwste drivers hebben? ;o

laatste drivers zijn 4.5 :confused:

Bad Religion
22 mei 2004, 22:28
*hint* zet je scherm op

Deletos
22 mei 2004, 22:40
*hint* zet je scherm op

:confused:

kheb scherm al op 800*600 gezet en vpu recover afgezet
niks helpt :sad:

ZoidBerg
22 mei 2004, 22:41
ist al een oud scherm?
mss blaast het wel zijn laatste adem uit...

Mogwai
22 mei 2004, 22:48
:confused:

kheb scherm al op 800*600 gezet en vpu recover afgezet
niks helpt :sad:

hij weet nie waarop het te zetten :rofl:

toch geweldig als ze beledigingen doorhebben

Deletos
22 mei 2004, 22:54
ik vraag enkel wat ik moet doen
sorry , heb maar pas cod en heb nog nooit zo'n probleem gehad met andere spellen
ik draai far cry , ut 2004 , splinter cell, dtm race driver 2 , sof 2 , enz perfect

ZoidBerg
22 mei 2004, 22:58
hij weet nie waarop het te zetten :rofl:

toch geweldig als ze beledigingen doorhebben lach daar toch ni mee.

Mja sorry Delete, maar ik kan u nie helpe. Tligt dus zeker ni aan u scherm. Al reinstall geprobeerd?

Deletos
22 mei 2004, 23:25
lach daar toch ni mee.

Mja sorry Delete, maar ik kan u nie helpe. Tligt dus zeker ni aan u scherm. Al reinstall geprobeerd?

heb al reinstall gedaan maar het helpt niet
heeft te maken met radeon kaarten maar weet niet hoe ik het moet oplossen
normaal met de laatste drivers zou het spel niet meer mogen crashen

ps. laat ze maar lachen, who cares

Mogwai
22 mei 2004, 23:30
lach daar toch ni mee.

Mja sorry Delete, maar ik kan u nie helpe. Tligt dus zeker ni aan u scherm. Al reinstall geprobeerd?

is nie gericht aan Delete zelf, ma aan het antwoord

mss da ge es gewoon moet reinstallen? kheb da es met enemy territory gehad, en na reinstall was da weg.

anders weet ik het nie

Seu PeRMaNN
23 mei 2004, 00:18
reinstall eens

anders heb je in je mapje van cod
een .exe zitten "blackscreené of iets dat er op gelijkt ik weet het niet precies

KOPIEER da bestandje eens naar je bureau blad
verwijder het echte naar de prullenbak

en start cod op ?? blijf je nu alleen op desktop hangen ? of start het op ?

of krijg je weer een zwart scherm ?

( kan ook zeggen "could not load "bestand naam"" ) <-> dat is da nie blackscreen die je moet terug zetten :s

try it :)

tRcd
23 mei 2004, 00:19
Ging jij niet terug naar het BFV forum :baard:

Seu PeRMaNN
23 mei 2004, 00:21
Ging jij niet terug naar het BFV forum :baard:Dit is gewoon een post omte zeggen dat ik u volgende commentaar ga negeren ;)

Nu krijg ik zoo 9/10 een belachelijk antwoord




Goed zo :niceone:

tRcd
23 mei 2004, 00:23
Dit is gewoon een post omte zeggen dat ik u volgende commentaar ga negeren ;)

Nu krijg ik zoo 9/10 een belachelijk antwoord


Dankzij u is men zondag al geslaagd :niceone:

Deletos
23 mei 2004, 00:27
reinstall eens

anders heb je in je mapje van cod
een .exe zitten "blackscreené of iets dat er op gelijkt ik weet het niet precies

KOPIEER da bestandje eens naar je bureau blad
verwijder het echte naar de prullenbak

en start cod op ?? blijf je nu alleen op desktop hangen ? of start het op ?

of krijg je weer een zwart scherm ?

( kan ook zeggen "could not load "bestand naam"" ) <-> dat is da nie blackscreen die je moet terug zetten :s

try it :)

????????? heb maar 2 exe files en dat is voor single player en mp

Seu PeRMaNN
23 mei 2004, 00:33
????????? heb maar 2 exe files en dat is voor single player en mptjah dunno, normaal heb je bij games ook een "blackscreen" zorgt er voor dat het scherm zwart word als het aan het laden is, zo dat ed mensen niet denken dat het is gecrasht.

Tja, don't remember dacht da cod da ook had

skillzilla
23 mei 2004, 00:33
gewoon antwoorden is ni uw sterkste kent he tracid.
"kom ga nu maar weg" :niceone:

mja ik heb da me splinter cell . Da is iets da uw videokaart info binnekrijgt dat die ni aankan en dan crash. kvind het ook raar en is wss op een of andere manier te fixe ze maar hoe? :)

ge moet maar is op den achterkant van het call of duty dozeke zien daar sta vanonder iet op over da sommige kaarten ni compatible zijn

tRcd
23 mei 2004, 00:40
gewoon antwoorden is ni uw sterkste kent he tracid.
"kom ga nu maar weg" :niceone:


En nog zijt ge nie slapen eh :)

Deletos
23 mei 2004, 01:01
gewoon antwoorden is ni uw sterkste kent he tracid.
"kom ga nu maar weg" :niceone:

mja ik heb da me splinter cell . Da is iets da uw videokaart info binnekrijgt dat die ni aankan en dan crash. kvind het ook raar en is wss op een of andere manier te fixe ze maar hoe? :)

ge moet maar is op den achterkant van het call of duty dozeke zien daar sta vanonder iet op over da sommige kaarten ni compatible zijn

mijn kaart is compatible , er staat radeon cards op en de mijne is een radeon 9700 pro

DaJackal
23 mei 2004, 01:08
—› topic: (tracid-away) changes topic to ([Private.Gaybar][Also a cod mix chan][1flame threads: http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=217543// http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=217511 )

scel
23 mei 2004, 09:38
ja waarom is die andere kankerthread al geclosed kwil ook flamen ffs

tRcd
23 mei 2004, 12:26
—› topic: (tracid-away) changes topic to ([Private.Gaybar][Also a cod mix chan][1flame threads: http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=217543// http://games.telenet.be/forum/showthread.php?t=217511 )

|12:25| * DaJackal`afkl changes topic to '[ Private.Gaybar ][ Also a cod mix chan ][ lol die telenet forum users zijn allemaal dikke shitnoobs ze ]'

Deletos
23 mei 2004, 13:03
Close Thread

NaaiT
23 mei 2004, 15:06
... :angry: