PDA

Volledige versie bekijken : COD Radiant probleem



AlreadyDead
22 mei 2004, 17:48
als ik wapens plaats bij COD Radiant, dan zijn die onzichtbaar vanaf ik ze deselecteer. ze zijn er wel nog als ik de map speel, maar in de mapeditor zie ik ze niet meer.

Vroeger had ik dit niet? weet iemand hoe dit komt?

skillzilla
22 mei 2004, 21:59
kijk bij uw filters waarschijnlijk staat "weapons" uitgevink ofzo.
radiant durf weleens dinge uit zeneige te veranderen

NaaiT
23 mei 2004, 11:30
hm enkel u wapes of ook de rest van u static models?

vin et ni zo direct ze anders :/

btw, weet iemand nen allied truck staan? vin die ni in codradiant

skillzilla
23 mei 2004, 13:15
hoe bedoelde nen allied truck?

NaaiT
23 mei 2004, 15:07
wel euh.. nen allied truck? :p

oe moek et anders zegge :)

bij models vin ik nen german & zo een krotbakske van de russen, mo genen van de allies :/ (kem zo paar trucks nodig voor allied spawn)

fragrag
23 mei 2004, 15:11
Er is geen allied truck, de truck die je gebruikt in de Bevrijdings missie zijn duitse trucks

Wieweuh
23 mei 2004, 15:44
kheb soms dat als ik een tank of een vliegtuig wil plaatsen in dat het dan vastloopt :help:

skillzilla
23 mei 2004, 16:50
allied trucks = german trucks :)

@wieweuh : al eens reinstal geprobeerd?

btw voor wa mappen jullie eigelijk single player of multiplayer?

NaaiT
23 mei 2004, 18:47
ik map multiplayer (freelancer, mor as map gedaan is gaak em ni zomaar uitgeve, daar kijkt gen kat naar)

skillzilla
23 mei 2004, 19:15
ben toch is nieuwsgierig naar het resultaat. Ik map Singleplayer (gewoon wa voor mijneige. khou mij wa bezig me het scripten van levels enzo) :)

AlreadyDead
24 mei 2004, 21:09
sniff, de weapons staan daar aan :'( en et doe nix

skillzilla
25 mei 2004, 07:29
en al is geprobeerd gewoon alles aan te zetten.
kan ook zijn de gewoon al uw enteties af staan

NaaiT
25 mei 2004, 21:41
mja ast maar da is, tis idd wa irri maar edde die weaponmodels zo vel nodig? As et u ferm irriteert kunde altij es probere me reinstall van codradiant