PDA

Volledige versie bekijken : downloadvolume belgacom skynet



Iemand
21 mei 2004, 14:40
Jo,

hoe kan ik zien hoeveel download en upload ik al heb gebruikt bij belgacom adsl skynet go

drxero
21 mei 2004, 14:47
www.skynet.be en dan door klikken

pamperke
21 mei 2004, 14:53
skynet heeft ook ne website, vraag het daar misschien eens? :ironic:

Iemand
21 mei 2004, 14:54
www.skynet.be en dan door klikken
en wat moet je dan doen
ben zelf ook telenet maar ts voor mijn maat die et ni weet (ik ook nie ze)

byter
21 mei 2004, 14:56
http://selfcare.belgacom.net/index.html?l=internet&new_lang=nl

imo gulle zijt gewoon lui om ff te kijke & klikke :/

Iemand
21 mei 2004, 14:58
http://selfcare.belgacom.net/index.html?l=internet&new_lang=nl

imo gulle zijt gewoon lui om ff te kijke & klikke :/ et ging nie kreeg altij een error ma probleem nu opgelost

drxero
21 mei 2004, 15:01
et ging nie kreeg altij een error ma probleem nu opgelost

natuurlijk, je bent telenet
die sectie is alleen voor belgacom

Citanul
21 mei 2004, 15:04
natuurlijk, je bent telenet
die sectie is alleen voor belgacom

ge moet nie per se op uw eigen PC zitten om da na te kijken zenne...
en dus ook nie op een skynet verbinding...

en da gaf juist idd nen error :p

TitaTovenaartje
21 mei 2004, 16:52
download ISP monitor en dan zie je dat ook. En het is een simpel en handig programmake

deadkennedy
21 mei 2004, 17:14
Jo,

hoe kan ik zien hoeveel download en upload ik al heb gebruikt bij belgacom adsl skynet go

Ga naar skynet.be

Kies "mijn abonnement"

Kies "volume"

Geef uw paswoorden

Voila.

Tah_b00nz0r
21 mei 2004, 18:40
ge moet nie per se op uw eigen PC zitten om da na te kijken zenne...
en dus ook nie op een skynet verbinding...

en da gaf juist idd nen error :p

as ge bij skynet zit, dan moete op uw eigesnten pc zitte op uw volume te kunnen checke!

Fuzetsu
22 mei 2004, 01:04
as ge bij skynet zit, dan moete op uw eigesnten pc zitte op uw volume te kunnen checke!



Niet...


Kunt het via die checksite doen.

Ofwel kundet via ISP Monitor doen.

www.userbase.be

Op da forum valt het programmake SkynetTool te downloaden.

Eén keer uw gegevens invulle (login en password) en met 1 druk op de knop kan je zien hoeveel je verbruik is :]

Wid@ker
22 mei 2004, 01:41
*Zucht*

Ge kunt ook gwn antwoorden he :ironic:

dl: 10 GB
ul: 5 GB (ni zeker though)

[deleted]
22 mei 2004, 02:25
[deleted]

SpLaTbOY
22 mei 2004, 08:25
*Zucht*

Ge kunt ook gwn antwoorden he :ironic:

dl: 10 GB
ul: 5 GB (ni zeker though)


hmmm, nee :unsure:
10 gb in totaal, daar zit ook upload in, maar of men nu 1 of 10 gb upload, maakt geen verschil ;)
DL+UL= 10 gig :D
grtz