PDA

Volledige versie bekijken : Q: 3ds Max Spline



fulcoboy
21 mei 2004, 13:36
Ik heb hier een spline gemaakt maar ik wil die nu omzetten naar een model hoe moet ik da doen?

http://users.pandora.be/fulcoboy/TN.jpg

LunchBox
21 mei 2004, 14:04
wel allereerst moeten je curves al 'rakend' zijn met deze waar ze moeten 'attachen'. dan heb je nog een zijaanzicht profiel nodig (kortom de bestaande curves zo benden dat je in zijaanzicht ook het gezicht bekomt)

ben geen 3dsmax kenner maar in maya zou je het op deze manier kunnen doen: http://www.3dm-mc.com/tutorials/maya/head/ (zo heb je de stappen toch al'ns gezien)

je moet ook zeker aandacht schenken aan lussen ofte "edgeloops" in je voorontwerp anders bekom je maar wat losstaande 'platen' die belange ni seamless overgaan in mekaar.

r2d3
21 mei 2004, 14:40
smijt een surface modifier op je stack
(editable spline en dan surface ) et voila uw model
k hoop dat je niet alleen vooraanzicht hebt want anders gaat uw model plat zijn