PDA

Volledige versie bekijken : groot probleem bf1942 deluxe



willemke007
18 mei 2004, 21:27
ik steek disc 3 in ik ga op battlefield duw op multiplay en battlefield loopt vast
-gisteren werkten het nog en nu niet meer :doh: :doh:
mijn 50 euro is nu weg!!!!!!!!!!! godverdomde kan iemand mij helpeeb pleas pleaspleas

vishnusixclix
18 mei 2004, 22:24
Begin al maar met de specs van uw computer te geven. De manier waarop je BF + SW geinstalleerd hebt, of je patches geinstalleerd hebt...


De zwhele zwik zwier je maar zwonline!

willemke007
18 mei 2004, 22:28
ik heb battlefield normaal geinstaleert met mijn systeem specs is niks mis en ik heb patch 1.6 maar ik heb ergens gezien dat je een programma moet downloaden waarmee je severs kunt joinen het blijkt dat veel mensen dit probleem ook hebben zo weet ij waar je zo een programma kan download? alvast bedankt

bloodyboy
18 mei 2004, 22:33
je moet voor te mutiplayen niets hebben hoewel velen gamespy hebben probeer eens met disc 1 en groot wonder het werkt! anders heb je alles geinstallerd gewoon tijdens de instalatie op next geklikt en zo ook r2r geinstallerd of heb je dat niet gedaan en wat start je op r2r bf1942 of een mod?
je lijkt me een noob daarom deze verklarende woordenlijst
r2r read to rome
bf1942 battlefield 1942

vishnusixclix
18 mei 2004, 22:58
je moet voor te mutiplayen niets hebben hoewel velen gamespy hebben probeer eens met disc 1 en groot wonder het werkt! anders heb je alles geinstallerd gewoon tijdens de instalatie op next geklikt en zo ook r2r geinstallerd of heb je dat niet gedaan en wat start je op r2r bf1942 of een mod?
je lijkt me een noob daarom deze verklarende woordenlijst
r2r read to rome
bf1942 battlefield 1942

wie is hier de noob?
r2r zit niet bij de deluxe editie :rofl:

Ik wil maar zeggen...
Maak een ander niet uit voor noob (of begin te lachen met uw d/t fouten :lol: )

Be friends, geef duidelijke antwoorden.


@ willemke...

De meesten onder ons gebruiken The All Seeing eye

meer hierover vind je zeker en vast op de site van onze dierbare BENGIE
( http://games.telenet.be/forum/newreply.php?do=newreply&p=3612456 )
Hierin staat echt alle antwoorden die je maar wenst :)

stelly
19 mei 2004, 07:34
wie is hier de noob?
r2r zit niet bij de deluxe editie :rofl:

sorry maar deze kan ek niet laten

Vish you are a nOOb :rofl:

@willemkejamesbond: zeg u pc specs zowiezo, dat is leuk om anderen hun systeem te kennen

volgerde van installatie is battlefield1942, daarna Road to Rome en op het einde installeer je de patch versie 1.6
en inderdaad probeer met cd1 te spelen
en ook omdat de cd's van dice snel kapot zijn raad ek u aan om op de bengaz site die vishnu (aka noob) u heeft gegeven te kijken bij de how-to's and daar het onderwerp 'een image maken', hierdoor plaats je de cd zogezegd op je harde schijf en speel je van daaruit =sneller en cd gaat niet kapot

*EDIT*
vishnu was dus zat want die link is zijne reply link haha

hier is dus de bengazsite http://home.planetinternet.be/~gregvl1/


Stelly

m4nTiS
19 mei 2004, 11:59
lol Vish...whatever ur drinking...stop doing so :rofl:


Tis dus idd R2R dat erbij zit...kijk maar op Proxis.be..zal t ff quoten


Beschrijving:
Battlefield 1942, Deluxe Edition bevat het originele spel Battlefield 1942 en add-on Road to Rome.


En wtf waarde gij met uwe link van plan??? :eek:


@ willemke007: doe zoals Stelly zegt...en wat die programmakes betreft: ofwel gebruikt ge ASE (all seeying eye) of anders Gamespy.

Exit
19 mei 2004, 13:33
zal wa laat geweest zijn voor vishnu, moet vroeger in z'n beddeke kruipen :rofl:

R2R zit er dus wel in; SWOWWII zit er niet in.

willemke007
19 mei 2004, 14:46
kun je een direct link geven naar dat prog want ik vind het nieten met disc 1 werkt het ook niet

wotter
19 mei 2004, 14:50
kun je een direct link geven naar dat prog want ik vind het nieten met disc 1 werkt het ook niet

http://www.udpsoft.com/eye2/index.html

stelly
19 mei 2004, 14:53
en met disc 1 werkt het ook niet

deinstalleer gewoon weer alles en doe het in deze volgorde

1. battlefield 1942
2. battlefield 1942 Road to Rome add-on
3. patch 1.6 voor battlefield 1942

vishnusixclix
19 mei 2004, 14:55
I didn't do it.
Nobody saw me do it.
You can't prove anything.

:unsure:


remember kids: booz is bad!!

(... kheb gisteren eel het lrrp forum ondergespamd met that kinda posts :crazy: )

Exit
19 mei 2004, 20:41
I didn't do it.
Nobody saw me do it.
You can't prove anything.

:unsure:


Dringend getuigen gezocht :cool:



remember kids: booz is bad!!


nu spreekt ie van ondervinding :lol:



(... kheb gisteren eel het lrrp forum ondergespamd met that kinda posts :crazy: )

Tja, Voor dit wordt een Ban aangevraagd dan :rofl:

SniperSonic
21 mei 2004, 00:29
Installeer gewoon BF1942 zonder RoadToRome, dat wordt toch niet meer gespeeld...

Kan je single player goed spelen?
Ben je aan't downloaden terwijl je gamed?
Welke programma's heb je allemaal draaien terwijl je gamed?
Controleer je Telenetmeter eens voor je limieten...
Nog altijd geen sysspecs gezien...
Connecteer eens aan andere servers...

willemke007
21 mei 2004, 12:12
neej ales nee
wrm zou r2r niet meer gespeelt worden?

willemke007
21 mei 2004, 12:14
[QUOTE=bloodyboy]je moet voor te mutiplayen niets hebben hoewel velen gamespy hebben probeer eens met disc 1 en groot wonder het werkt! anders heb je alles geinstallerd gewoon tijdens de instalatie op next geklikt en zo ook r2r geinstallerd of heb je dat niet gedaan en wat start je op r2r bf1942 of een mod?
je lijkt me een noob daarom deze verrende
bf1942 battlefield 1942[/QUOTE

stelly
21 mei 2004, 13:48
ok ofwel zijt ge achterlijk en hebt ge al 2keer niet gelezen

1. installeer battlefield1942
2. installeer road to rome
3. installeer patch 1.6

ofwel zijt ge iemand met fucking warez en zijt ge er slecht in waardoor het nie werkt


mensen hebben hier al genoeg geprobeerd om u te helpen willempke, leg ons nu ne keer duidelijk uit wa ge aant doen zijt want das maar een installatie wizardje hoor