PDA

Volledige versie bekijken : Is 180 punten niet te weinig?



theys
17 mei 2004, 12:04
Hallo,
wat vinden jullie van het aantal punten nu dat ieder team krijgt bij het begin.
ik vind het soms wat weinig, de level kan hierdoor heel snel beeindigd zijn.
Op andere servers kom ik soms 500 tegen en dan twee ronden elke keer.
Vooral voor mensen met een minder pcke :), zoals ik, is het soms frusteren dat ej zo lang moet loaden , als je dan op de server komt is het soms al in de helft.
laat maar kome die kritieke :woohoo:

sypro9000
17 mei 2004, 13:32
bwa 500 tickets mag maar dan moet die 90 sec spawntime weg


en die DEATH CAM moet ook uit !! ..........
dat is zo lame hoe kun je je nu effe verstoppen ....... To Bad

**[THT]**Snow
17 mei 2004, 14:05
Misschien duidelijker vermelden bij servers....dit is voor de trage pc's en dit is voor de iets rappere :baard:
Eerlijk krijg ik ook de pest als het om de ronde veranderd, minimum twee rondes :niceone:

sypro9000
17 mei 2004, 14:50
hatelijke puntjes :p


* DeAtH Cam
* Die Lag
* Die Spawn Time

maar nu zou je zeggen ga ergens anders spelen he nee :)
maar die death cam is echt niet leuk :(

K3nsh1n
17 mei 2004, 16:29
death cam idd , spawn time ook idd


ma tickets mm dno als ge dan es op nen slechte map zit...

Coolio Jr
17 mei 2004, 18:35
kunne we geen petitie make voor death-cam en spawn-waiting time weg te doen ?? :p

stelly
17 mei 2004, 18:45
ge moet doorvoor geen petitie doen maar wachten tot de mensen da veranderen en da ligt nie in de handen van de mensen die dees forum onderhouden of de server adminnen denk ik

K3nsh1n
17 mei 2004, 19:12
jawel toch de server admins?? :confused:

DieHarder
17 mei 2004, 20:09
De serveradmins en forummods kunnen daar nix aan doen zene,

Da moet eerst in de community beslist worden (doormiddel van nen poll), daarna geven wij (vooral de Mantis dan) da door aan de supermod in kwestie (Zorbapol) en dan gaat da nor Matrix die da dan behandeld alsem tijd heeft.

Om de spawntime enz op de BF server te verzetten hebben we een maand moeten wachten

duzzz....

Maar wees niet ontmoedigd en begin nen poll, wij zullen me veel plezier de resulaten aanschouwen

Darth-Falcon
17 mei 2004, 20:37
probleem is ook da ge deathcam nie kunt afzetten in vietnam :sad: :tongue:

Seraph
17 mei 2004, 20:39
Ik heb vroeger de server config's van de bf42 server altijd rechtstreeks naar Martix doorgestuurd..., enkel dingen zoals password moesten eerst door Doc, Zorba goedgekeurd worden. Maar ge moet begrijpen die mens heeft het enorm druk, 1 persoon voor alle gameservers, forumserver, etc... :crazy:

Spijtig dat er geen BFSM op de server kan draaien, zou Matrix heel wat werk besparen, en de nodige wachttijd bij de serveradmins. :(

theys
17 mei 2004, 21:20
euh, ik heb toch al servers gezien zonder die cam?
of ben ik verkeerd?

m4nTiS
17 mei 2004, 23:30
first of all: khem ulder opmerkinge genoteerd en zal ze doorgeven.

Maar ik herhal nog maar eens dat wij dit wel kunnen doorgeven maar dat de uitvoering ervan door 1 persoon kan gebeuren (Matrix) en da kan helaas lang duren eer daar iets van terecht komt.

Voorbeeldje: 14 dagen geleden heb ik op vraag van DiDi de server gegevens gevraagd....kzen nog altij ont wachten op een antwoord :doh:

Ma bon, kzal noggis informeren.

sypro9000
17 mei 2004, 23:34
euh, ik heb toch al servers gezien zonder die cam?
of ben ik verkeerd?


tuurlijk dat is een optie die aan en uit kan bij de server settings

maar het ding verklapt gewoon waar je zit

EagleEye
20 mei 2004, 20:36
roger that. de rondes op de grote mappen duren zeker veel te kort :(

Samohtt
21 mei 2004, 11:40
kunnen ze genen tweede matrix aanstellen :confused:

K3nsh1n
28 mei 2004, 16:34
euh, ik heb toch al servers gezien zonder die cam?
of ben ik verkeerd?
heb ik ook al gezien

pr!tcorr3ctor
28 mei 2004, 16:46
Hallo,
wat vinden jullie van het aantal punten nu dat ieder team krijgt bij het begin.
ik vind het soms wat weinig, de level kan hierdoor heel snel beeindigd zijn.
Op andere servers kom ik soms 500 tegen en dan twee ronden elke keer.
Vooral voor mensen met een minder pcke :), zoals ik, is het soms frusteren dat ej zo lang moet loaden , als je dan op de server komt is het soms al in de helft.
laat maar kome die kritieke :woohoo:


ik vind ook da die rondes te kort zijn pfff mijn rond laadt al vrij lang en om dan ma 7min ofzo trg te laden