PDA

Volledige versie bekijken : ping revold



dajenzzz
12 mei 2004, 15:26
mijn ping in recold is altijt zo hoog en ik krijg ook veel server disconnected
weet iemand een oplossing voor dit probleem :help: :help:

Snake
12 mei 2004, 16:03
ge moet het toch maar kunnen, ge schrijft twee keer revolt, en ge schrijft het twee keer fout

waarschijnlijke oplossing voor uw probleem: ge speelt op overbevolkte amerikaanse servers, zoek nl of be servers :x

dajenzzz
12 mei 2004, 19:28
kem dislexie :doh: :doh:

UniKorn
12 mei 2004, 19:52
Misschien moet je is de juiste servers nemen?

game4fun_13
12 mei 2004, 21:06
probeer telenet servers??? :bow:
of ga op COD maps

dajenzzz
13 mei 2004, 18:02
probeer telenet servers???
heb het over een mod die ze niet spelen op de servers van telenet :p

Snake
13 mei 2004, 18:11
heb het over een mod die ze niet spelen op de servers van telenet :p


kijk dan rond naar NL servers, op US servers is het normaal da ge lag hebt :f

dajenzzz
13 mei 2004, 20:37
en oe kunde zien da het nederlandse servers zijn (behalve als het er bij staa en da gebeurt ni veel)

uterke
13 mei 2004, 20:45
kijk naar de naam van de server of use ASE ;)

Tr!ckY*
13 mei 2004, 22:28
idd, gebruik ASE, daar staat een vlagske voor van welk land het is é :p

UniKorn
14 mei 2004, 14:18
De jolt servers geven altijd goeie ping.

Thobes
16 mei 2004, 01:21
http://www.udpsoft.com/eye2/index.html

use this

scipicore
16 mei 2004, 12:26
der zijn ost geen degelijke servers voor revolt spijtig genoeg :(

:offtopic: 200e POOOOOOOST :woohoo: :woohoo: :music:

Tempest
16 mei 2004, 16:07
Ik heb toch ne nederlandse gevonden waar ge zonder probs kunt spele :)

H00der
21 mei 2004, 18:49
ik heb echt totaal geen last van lag, ik heb constant rond de 80 fps de laatsten tijd, en ik gebruik geen tweaks...
echt geen lag...

UniKorn
22 mei 2004, 12:23
Ik ook ni, ik snap ni waar de mensen gaan spelen...