PDA

Volledige versie bekijken : Hyperterminal



Reptiel
10 mei 2004, 09:27
loo,

ik heb dus een microProcessor gemaakt. En ik wil die nu aansturen via Hyperterminal. Vorige week lukte het nog om erin te schrijven vandaag gaf hij deze error( http://users.pandora.be/andre.delanghe/dimitri/school/monoboard-probleem.JPG )
Heb enkel drivers voor netwerk kaart installeerd, heb ze al weggedaan maar helpt nog niet :(

Iemand die kan helpen

P|tt@
10 mei 2004, 16:44
ctrl+alt+del

zeg is welke processen er allemaal openstaan + als je ze kent, verwijder er zoveel mogelijk die irrelevant zijn tot die terminaltoepassing

Reptiel
10 mei 2004, 18:42
heb het ondertussen gevonden, was een instelling van Nokia PC suit die constant mijn seriele poort stond te scannen